{GESLOTEN} Een lief bedankje voor jullie! (win win win!)

17 december 2016 in Winactie

Vandaag is het Elara haar tweede gedenkdag. Een dag welke ik samen met Erwin, de papa van Elara en Rob heel mooi ingevuld heb. Morgen komt daar een prachtig blogje over online. Het was een dag met een gouden randje, op een dag welke twee jaar geleden zo enorm zwart was.

Om al mijn volgers te bedanken voor alle steun, al die lieve woorden, iedereen die ons nog steeds op de voet volgt, mag ik in samenwerking met Goodiez, Roosmarijn Bloem en Kado, en Liefs van Elara (hihi) jullie een cadeautje aanbieden. Gewoon, omdat ik zo enorm blij ben met jullie.

Drie cadeaus, maar je mag er maar eentje kiezen 😉

Nummero 1! Aangeboden door Goodiez.nl, één van mijn meest favoriete producten welke ik met Elara gebruikte: Nenuco! Heeeeerlijk! Wist je dat Goodiez.nl de webshop is van mijn broer en schoonzus? Een heerlijk Nenuco pakket!

Nummero 2! Aangeboden door Roosmarijn Bloem en Kado: Een prachtige bos bloemen! Voor iemand die je kent, iemand die je het gunt, maar het mag ook gewoon lekker voor jezelf, want zeg nu zelf, wie houdt er nou niet van een bos prachtige bloemen in huis. In overleg met Roosmarijn Bloem en Kado mag je zelf de kleur uitzoeken, het boeket wijkt dus af van de foto.

Nummero 3! Een waxinehoudertje van Liefs van Elara! Jawel, ik heb de stoute schoenen aangetrokken en wil in naam van Elara prachtige waxinehoudertjes aan bieden. Het project staat nog in de kinderschoenen, maar ik wil heel graag een heel mooi gepersonaliseerd waxinehoudertje weggeven. Helemaal naar eigen ontwerp.

Wat moet je hier voor doen? Gewoon even een reactie hieronder achter laten welk cadeautje jij wilt winnen. Meer niet. Vergeet niet je naam en geldig emailadres in te voeren en daarna aan te vinken dat je geen spammer bent 😉 Tevens vind ik het leuk als je erbij vermeldt hoe je mij ooit bent gaan volgen. Was dat via Twitter? Instagram? Facebook? Hoorde je van ons verhaal via via? Ik ben nieuwsgierig 🙂 Winactie loopt tot en met 31 december 2017, winnaars krijgen automatisch bericht.

Goodiez en Roosmarijn Bloem en Kado, ongelofelijk bedankt dat jullie dit cadeau willen geven, op zo’n bijzondere dag als vandaag. Zo wordt deze dag nóg mooier.

Aan al onze volgers, dank voor al jullie steun. Of dat nu al jaren is, of pas een paar weken, het doet deze mama zo enorm veel goeds. Ook door jullie leeft Elara door, wordt haar naam genoemd en blijven de herinneringen warm.

Uit de grond van mijn moederhart,
Bedankt.

Veel liefs,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply Chantal 17 december 2016 at 21:07

  Wat lief van jou op deze gedenkdag van Elara ook aan andere denken. Ik wil natuurlijk heel graag een waxinehoudertje van Liefs van Elara! mocht ik winnen.

 • Reply Meryll 17 december 2016 at 21:15

  Ik zou graag een waxinelichthoudertje willen winnen. Ik weet nog hoe enorm ik schrok toen ik dat verschrikkelijke bericht las 2 jaar geleden. Nu kan ik me helaas heel goed voorstellen hoe je je voelt, afgelopen oktober is mijn zoontje overleden. Voor hem doe ik mee ♡

 • Reply anne 17 december 2016 at 21:17

  Wat mooi dat je dit op deze dag doet.Ik zou graag de bos bloemen willen winnen.. heel graag voor mezelf, omdat ik al weken in de verhuis en klustoestand zit en dus geen bloemetjes koop om mn huis mee op te fleuren. Als ik over 2 weken verhuisd ben zou dit dus mijn huis gelijk een beetje kleuren!

 • Reply Daniëlle 17 december 2016 at 21:19

  Ik zou gaan voor een bos bloemen, maar wat tof dat je waxinehouders gaat maken! Heel mooi gebaar! Ik ben je trouwens drie jaar geleden begonnen volgen via Instagram! Fijn dat het zo’n mooie dag was vandaag!

 • Reply mira 17 december 2016 at 21:20

  ik doe graag mee voor de bloemen, als straks de boom weer weg is het niet zo kaal!

 • Reply Sabine 17 december 2016 at 21:22

  Lieve Kimberley,

  Wat heb je toch een groot hart..ik volg nu zo’n twee jaar, en kwam bij toeval op je account op IG. Later bleek dat ik Elara nog heb gezien toen wij met ons zoontje in het ziekenhuis waren.

  Ik zou een heel mooie plekje hebben voor de kaarsenhouder..laat je ook weten vanaf wanneer ze besteld kunnen worden? Als ik niet win ben ik graag de eerste bestelling voor je eigenste bedrijfje

  Dikke knuffel

  Sabine

 • Reply Lisanne 17 december 2016 at 21:23

  Het pakket van goodiez.nl lijkt me heerlijk. Ik volgde je al een tijd op instagram! Wat mooi dat je waxinelichthouders wilt gaan maken!

 • Reply Roos Bodewes 17 december 2016 at 21:25

  Wat mooi Kim dat deze dag een gouden randje had.
  Ik ben je gaan volgen omdat ik zelf ook een mama ben van een overleden kindje. Ik mis mijn Lev vreselijk maar voel mij door onder andere jou vaak wat minder eenzaam en alleen.

  Graag zou ik het enuco pakket winnen zodat ik mijn regenboogje net zo lekker als Elara zal ruiken. Een prachtig eerbetoon aan een prachtig meisje.

  Dikke knuffel voor jou lieve Kim, hier heeft vandaag een kaarsje voor jou gebrand!

 • Reply Judit 17 december 2016 at 21:25

  Ik doe graag mee voor de bloemen. Wat ontzettend mooi dat je waxinehouders gaat maken.
  Ik ben je dit jaar gaan volgen via instagram.

 • Reply Anneke 17 december 2016 at 21:28

  Lieve Kimberly, al een jaar of drie volg ik jou nu op instagram en wat ben je sterk! We branden hier regelmatig een kaarsje voor Elara, Bo vraagt er ook vaak om. Daarom zouden we deze graag willen winnen zodat het kaarsje dan ‘echt’ voor haar zou branden. Ook vandaag denken we aan jullie!

 • Reply Kirsten van Hoek 17 december 2016 at 21:30

  Lieve Kimberly,

  Wat goed dat je de waxinelichthouders gaat verkopen! Ik hoop voor jou dat het een succes wordt. Als ik een prijs zou mogen kiezen, zou ik zeker hiervoor gaan. Maar ik lees al reacties hierboven van mama’s die ook een kindje moeten missen en ik gun het hun veel meer!!
  Ik ben je gaan volgen via instagram, kwam een keer een foto van Elara tegen en las daarna jouw verhaal. Ik vind het heel knap en inspirerend hoe jij met dit verlies om gaat, vandaar dat ik je ben gaan volgen.
  Hopelijk hebben jullie Elara’s leven op een mooie manier kunnen vieren vandaag. Sterkte!

  Liefs Kirsten
  (mommy.and.the.boys op instagram)

 • Reply Kim 17 december 2016 at 21:34

  Ik zou graag de bos bloemen willen winnen, en die aan mn ouders geven ze doen zoveel voor me. Op het moment dt ik dit nu ook typ lig ik met koorts en buikgriep in bed. En mn ouders zouden enorm goed voor mij ♡ ze zijn de beste en zonder hun had k hier niet gestaan.

 • Reply Mirjam 17 december 2016 at 21:45

  Lieve Kim
  Wat ben je toch een sterke vrouw zo fijn om te horen dat jullie een mooie dag hebben gehad!

  Ik zou graag het waxinelichtje winnen.

  Hoe ik je ben gaan volgen? Ik ken je al sinds de kleuterklas
  Liefs Mirjam

 • Reply Michelle 17 december 2016 at 21:46

  Ik zou dolgraag de waxinelichthouder willen winnen. Met de naam Nick, dit is de naam van mijn broertje die in 2013 overleden is. Die krijgt dan een mooi plekje op ‘zijn’ plank. Ik ben je gaan volgen op instagram, volgens mij ong 2/2,5 jaar geleden. Ik lees soms met een lach en een traan je verhalen. En je blogs zijn een leuke aanvulling, zo grappig op dan de stem achter de foto’s te horen!

 • Reply Rilana Hamer 17 december 2016 at 22:05

  Jullie verhaal.. kippenvel, steeds weer. Kwam een foto tegen waar je op had gereageerd (op Instagram).. omdat ik het geweldig vind om moeders en vooral al die schattige kindjes te volgen, klikte ik ook op jouw profiel. Ik zag een verdrietig bericht van je staan, dat ik graag zou willen begrijpen. Graag is het verkeerde woord, nu ik weet wat er allemaal in jullie leven is gebeurd. Ik ben naar je aller eerste post gegaan op instagram (en dat is heeeeel ver naar beneden scrollen) en heb daarna al je posts bekeken.. tranen, huilen als een klein kind. Wat zijn jullie mooie mensen!! Enorm bedankt dat je dit met ons wilt delen. Heel bijzonder! ❤️

 • Reply Yvette 17 december 2016 at 22:10

  Ik volg je stiekem al heel lang, ik weet eigenlijk niet meer hoe.. vgens mij zag ik jou ooit op twitter samen met Elara en vond ik jullie zo leuk! Toen Elara een sterretje werd heb ik zo gehuild.. en ik leef nog steeds elke dag met je mee. Vind het ook zo heerlijk dat je weer verliefd bent<3
  Ik zou heel graag een gepersionaliseerde waxinelichthouder hebben met de naam van mijn moeder, die ik sinds m'n 4e moet missen. Mijn vader heeft me altijd mishandeld en ik heb helemaal niets wat van mijn moeder is geweest als aandenken. Hier brand elke dag een kaarsje voor haar, ik zou er zo blij mee zijn

  Lief mens ben jij X

 • Reply Judith van der Craats 17 december 2016 at 22:25

  Lieve Kim.
  Ik volg je al sinds je zwangerschap door de juli 2013 mama’s. Alles heb ik op de voet gevolgd en enorm met jou, Erwin en Elara meegeleefd.
  Ik zou het leuk vinden om een waxinelichtjes houder te winnen met de namen van Jesse & Esmée er op. Op de dagen dat ze niet bij mij zijn, maar bij hun vader, kan ik dan een kaarsje aan doen zodat ze toch een beetje bij me zijn.

  Maar een mooie bos bloemen winnen is, daar maak je mij ook heel blij mee!

  Heel leuk dat je deze actie doet!

  Dikke knuffel
  Judith

 • Reply Muriel 17 december 2016 at 22:29

  Lieve Kimberly maar ook zeker Erwin, en Rob en natuurlijk Liefste Elara,

  Goed te ezen dat deze zware zwarte dag ineens goud bleek te worden en te zijn,
  een dag waar Elara dus weer duidelijk voelbaar was, in jullie gezamelijke harten, gesprekken, gevoelens, momenten, bijzonder!!

  Wat een mooi gebaar wwer om weer anderen wat te willen geven, laten winnen,

  Ik zou een Elara waxine houdertje super bijzonder vinden om te winnen
  en al mag ik in het wooncentrum waar ik woon geen kaarsjes branden i.v.m eventueel brandgevaar, er past ook een veilig led lampje in,

  Ik ben gelukkig Elara en haar ouders gaan volgen door DE BETOVERENDE LACH EN OGEN, PERSOONLIJKHEID van Elara doordat zij, terecht, het gezicht van de CliniClowns werd

  lieve Elara, precies 1 jaar nadat ik voor het eerst tante werd van mijn nichtje geboren, je zat meteen in mijn hart en daar blijf je

  Liefs, digi knuf en kusje van Muriel van der Velden (uit Zandvoort)

 • Reply Nathalie krijgsman 17 december 2016 at 22:33

  Ik doe graag mee voor het waxine houdertje, voor m’n zoontje…
  ik volg je via fb trouwens

 • Reply Luka 17 december 2016 at 22:50

  Ik doe graag mee voor het waxinehoudertje, prachtig idee. Ik ben een stille volger via instagram, en precies 2 jaar geleden ben ik begonnen je te volgen. Zo mooi om te zien hoe je als maar sterker en sterker word! Lieve groetjes, Luka.

 • Reply Marjan Hoorn 18 december 2016 at 09:21

  Ik ga voor de bos bloemen. Het zou fijn zijn om na de kerst als alle kerstversieringen weer zijn opgeruimd toch nog iets fleurigs in huis te hebben. Ik ben jou gaan volgen via facebook, volgens mij via 1 van mijn facebookvrienden.

 • Reply Roos 18 december 2016 at 09:23

  Ik wil niks winnen want ik vind dat helemaal nergens voor nodig ! Als ik iets moet kiezen dan kies ik de bos bloemen en dan zijn die voor jou en Elara ! De reden dat ik jou ben gaan volgen is, waarschijnlijk net als de meeste hier, dat ik enorm geraakt werd door jouw verhalen over Elara. Ik vind het heel bijzonder hoe open je bent over wat je voelt en hoe liefdevol je over haar praat. Ik heb hier veel bewondering voor. Alle geluk en goeds gewenst voor 2017 xx

 • Reply Claudia/cath1075 18 december 2016 at 10:31

  Respect voor jou! Bijzonder hoe je alles deelt met je volgers. Ooit een tweet gelezen en blijven hangen en volgen. Zelf amper actief maar zoveel bewondering voor jou. Graag waxinelicht houder, zou een eer zijn!

 • Reply Desiree 18 december 2016 at 12:47

  Hoi Kimberly, Rob en Erwin, en natuurlijk Elara, 2 jaar voorbij, ze zal altijd in jullie harten voortleven. Jullie sterretje aan de hemel. Het verdriet wordt misschien ooit eens wat minder, maar ik vind het heel goed van jou (jullie) hoe jullie er mee omgaan. Uit je vele verhalen op twitter lees ik liefde, maar ook de strijd die je moet leveren. Doe het rustig aan, je eigen tempo. Trek je niets aan van mensen die zeggen dat de rouw nu wel eens over mag zijn. Volgens mij gaat dat nooit over, je zal altijd aan haar herinnerd worden. Getriggerd door een woord op tv, of in een boek dat je leest, of gewoon zomaar. Het overvalt je.
  Als ik hierboven alle reacties zie, dan zie ik vooral mensen die wat willen hebben. Maar daar gaat het wat mij betreft niet om. De liefde tussen jullie allemaal, dat is wat het belangrijkste is.

  Doe het rustig aan, in je eigen tempo, en pak af en toe die mooie foto’s er bij, en geniet van je knappe dochter.

  Liefs Desiree

 • Reply Sherayda 18 december 2016 at 18:37

  Ik kies voor nummer drie, vind hem zo mooi!

 • Reply Natalie 18 december 2016 at 18:58

  Oe.
  Graag een bos bloemen, gewoon, omdat dat écht een luxe is 🙂
  Ik ben je 3 jaar geleden gaan volgen omdat Linda (mini habibi) zei iemand te weten voor bepaald baby speelgoed wat ik over had en weg wilde geven

 • Reply kirsten 18 december 2016 at 19:17

  ik zou graag de waxinehouder willen winnen zodat ik altijd aan elara kan denken.
  Ik ben je gaan volgen via twitter en toen hier.

 • Reply Priscilla 18 december 2016 at 19:38

  Wat super lief van je dat je wat weg geeft!

  Ik waag graag een kans op het waxinelichtje! Deze zou ik graag aan me moeder willen geven met aan de ene kant de naam van mijn overleden broer en de andere kant de naam van mijn zoontje!

 • Reply priscilla 18 december 2016 at 20:14

  Hoi hoi wat mooi ik volg je eigenlijk nog niet zo heel lang sinds rob een oproepje deed voor de rode neuzen run en waar we uiteraard ook een donate voor gedaan hebben je verhaal greep me meteen ben 2 jaar geleden zelf moeder geworden 18 December 2014 dus toen ik las dat elara de 17e was overleden heb ik ook echt zitten huilen hoe oneerlijk het kan zijn maar ook hoe dankbaar ik mag zijn met me meisje. Wil graag de bos bloemen winnen voor me nicht ze heeft helaas een miskraam gehad dus een mooi bosje bloemen fleurt der een beetje op. En fijn dat jullie er een mooie dag van gemaakt hebben

  Groetjes priscilla

 • Reply roos 18 december 2016 at 21:31

  Lieve Kim,
  Ik ken je ook van de juli mama’s. Liv en Elara* schelen 1 week en regelmatig als ik naar haar kijk denk ik aan jou en Elara* en kan ik me het gemis en verdriet niet indenken maar wel voorstellen.

  Ik hoef absoluut niets voor mezelf te winnen maar ik waag toch een kansje voor een waxine lichtje voor mijn vriendin met haar zoon Jozua* zijn naam.

 • Reply Eev 18 december 2016 at 21:57

  Hai Kim, wat een mooie actie! Ik volg je al heel lang, geen idee hoe wij elkaar het pad kruiste. Ik wil graag meedoen voor het pakket van Nenuco.

 • Reply Noor 18 december 2016 at 23:15

  Lieve Kimberley,

  Wat een prachtig initiatief! Ik vind je blogs en vlogs heel mooi en heb zoveel respect voor jou en je ‘mannen’. Ik zou voor mezelf niks willen, maar voor vrienden van ons (die na lange tijd eindelijk een kleintje verwachten) ga ik voor het Nuneco pakket.
  Ik ken je trouwens van de juli-mama’s…

 • Reply patricia 19 december 2016 at 11:32

  Ik heb net even de blog over 17 december gelezen. Wat een mooie en fijne dag! Succes met de laatste weken van december! Knuffel.
  Ik zou graag de bos bloemen willen winnen 🙂 Dan kan die straks het kerststuk vervangen. En ik koop zelf nooit bloemen, maar ik vind het wel super staan!

 • Reply marijke 21 december 2016 at 12:43

  als het nog kan doe ik graag mee voor een bossie bloemen voor tamara van the mommydairies haar dochtertje Lauren ligt op dit moment in het ziekenhuis en waarschijnlijk zitten ze daar met kerst nog dus ze kan wel een oppepertje gebruiken

 • Reply Elske 24 december 2016 at 21:49

  Wat leuk, een winactie!
  Ik zou graag het Nuneco pakket willen winnen, lijkt mij heel fijn voor mijn zoontje. Ik volg je op instagram en lees je blogs, vrij vanaf het begin geloof ik wel. Mijn zoontje heeft een ernstige hartafwijking en ik kwam hier omdat ik veel herkende in alle zorgen voor een kindje die extra zorg nodig heeft. Vind het heel mooi om te lezen hoe je er allemaal mee om gaat.

 • Reply fayza 29 december 2016 at 20:02

  Topmens.. ik volg je al toen mooie elara er nog was. Was zo onder de indruk van jullie zo sterk. Heb een dochtertjes die een maand scheelt met jou mooie meid, ik heb altijd alles jankend gelezen en bekeken. Voelde me dan zo gezegend en tegelijkertijd schuldig. Kan het niet uitleggen! Ben zo blij nu je je leven weer hebt opgepakt. Ik blijf je zeker volgen!!! Ik zou supergraag het nenuco pakket willen winnen ben inmiddels 3 maanden terug bevallen van een zoontje… Ik wens echt zo hard dat jij en rob ook een kindje krijgen jk weet zeker dat je daar jezelf beter van gaat voelen. Ik gun het je !!!! Liefs fayza (ik heb je van jnstagram)

 • Reply Dinanda krook 29 december 2016 at 21:13

  ik zou graag de waxinelichtje willen winnen voor mijn moeder die haar eerste kind is verloren dimitri en daar ondervind ze elke dag nog pijn van..

  ik heb jou leren kennen via instagram en het is zo mooi om te zien hoe jij verder gaat en ons en iedereen daarvan mee laat kijken. respect

 • Reply Ilse 29 december 2016 at 21:26

  Hoi kimberly

  Ik volg je al best lang en ik vind je een topper!
  Ik vind de bloemen prachtig!

  XX ilse

 • Reply Renske 30 december 2016 at 14:02

  Wat ontzettend lief en bijzonder dat je dit doet. Ik zou heel graag de bos bloemen willen voor mijn schoonmoeder die altijd klaar staat voor mij en mijn kindjes. Zonder haar was het zoveel zwaarder geweest allemaal. Ben je ooit gaan volgen op Instagram via Liesbeth toen Elara nog leefde krijg nog steeds tranen in mijn ogen als ik aan haar denk hoe zo’n mooi lief meisje zo veel te vroeg is overleden en wat ben jij een sterke vrouw ❤

 • Reply Hester 30 december 2016 at 23:48

  Wat een lieve actie. Ik zou graag voor een waxinehouder voor mijn meisje Anouk*. Fijne jaarwisseling. Elara heeft straks samen met alle kindjes die zo gemist worden het mooiste zicht op de mooie lichtjes van het vuurwerk. Liefs!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top