MamavanElara vlog #3: Verdriet

15 december 2016 in Vlogjes

Er raast vanalles door mijn hoofdje, en dat merk je ook in dit filmpje. Vorige week is mijn moeder met een herseninfarct opgenomen in het ziekenhuis en vandaag kreeg ik het nieuws dat de moeder van mijn stiefmoeder waarschijnlijk binnen 2 dagen zal overlijden. Het word me net iets teveel in mijn hoofdje zo rondom Elara haar sterfdag.

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anouk 15 december 2016 at 20:48
 • Reply Debbie 16 december 2016 at 15:18

  Ik vind het zo mooi hoe jullie dat samen op pakken, dus met je nieuwe liefde erbij. Want dat is echt heel bijzonder dat het gewoon kan.
  Maar meid ik ben toch wel nog benieuwd of je verder nog hulp krijgt vanwege die paniek aanvallen? Ik zelf ervaar heel veel rust rondom de dood van Daan. Er is nog wel een klein stukje waar ik aan wil werken en dat is dat ik nog steeds wel wat last heb van ambulances. Maar ik ben verder zo goed geholpen hierin. Dit gun ik jouw ook zo dat je die flachbacks minder hebt of makkelijker mee om kan gaan. Want die zijn vreselijk, voor mij zijn ze zo goed als weg. En dat neemt natuurlijk niet weg dat het bij mij rustig is dat ik Daan minder mis.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top