Team Elara voor Villa Joep

9 mei 2017 in Team Elara

Vergeet ik helemaal de eindstand bekend te maken van ons Villa Joep avontuur! Omdat het dit jaar nogal chaotisch is en zowel Erwin als ik het enorm druk hebben met ons nieuwe leven, besloten we de Rode Neuzen Run Voor Elara te stoppen. We gaan voortaan verder als Team Elara, op verschillende momenten, voor het goede doel. Omdat Elara dit jaar 4 jaar zou worden besloten we ruim op tijd in plaats van vlak voor haar geboortedag, te gaan spinnen voor Villa Joep met vrienden van mijn sportschool.

Dat scheelde namelijk een hoop stress, de Rode Neuzen Run is namelijk enorm veel werk en omdat veel mensen goede doelen moe zijn, wat ik me best voor kan stellen, wilden we het gewoon eens klein aanpakken. Omdat ik een nieuw hoofdstuk ben begonnen in de sportschool en ik op mijn tempo bezig ben met een goede levenstijl oppakken en rustig aan afvallen, besloten we mee te doen met de spinninmarathon georganiseerd door sportsclub YourLife hier in Voorschoten. Voor mij gewoon lekker in de buurt, gezien ik een peu-nerveusje ben. Beetje maar hoor 😉

Ik heb weken lang elke maandag avond getrained en op 9 april j.l. was het zover, Team Elara ging 6 uur lang spinnen voor het goede doel! Benieuwd hoe Team Elara er uit zag en hoeveel wij en hoeveel er totaal is opgehaald? Lees dan snel verder!Team Elara van links naar rechts: (Boven) Mike, Richard, Jolanda, Erwin. (Onder) Daphny, Joy, Kimberley en Rob

We begonnen om 10 uur ’s ochtends. Pittig hoor, gelukkig bleef mijn ontbijt binnen 😉 Samen met mijn nieuwe – inmiddels alweer 10 maanden – liefde beet ik het spits af.

Het tweede uur was voor Daphny en Mike!

Daarna gingen Erwin en Richard er vol tegen aan. Was afzien he, Erwin? 😛

Uur 4 was gereserveerd voor Jolanda en Mike. Jolanda de bikkel wilde 2 uur achter elkaar. Dat werd uiteindelijk 2.5 uur! Richard nam het stokje weer over van Mike.


Het laatste uur wilde ik graag symbolisch met Rob uit fietsen. Het was wel even afzien, want op zo’n evenement fiets je toch harder dan wat je normaal doet bij spinnen, je gaat automatisch mee in de sfeer en wilt je niet laten kennen natuurlijk. Toen het dan ook klaar was brak ik even in huilen uit. Niet alleen omdat ik Elara op dat moment zo enorm moest missen, maar ook om het feit dat ik met mijn grote mond dit toch maar even gedaan had. En wat een geweldig team waren we met zijn alle!

Mijn nichtje Joy was meegekomen en had beneden bij de receptie de stand gezien van Villa Joep. Haar oog viel direct op de mascotte van Villa Joep, de olifant! En de gluiperd dat ze is, wist ineens ‘tantie’ te vinden en met haar puppy oogjes kon ik haar niet meer weerstaan.

Al met al een geweldig mooie dag! Maar wat was ik blij dat het voorbij was! Ik was kapot! Haha! Rob heeft me amper nog gehoord die avond!

Team Elara mocht door jullie donaties in naam van Elara maar liefst €650,- aan Villa Joep doneren. Het totaal bedrag van alle teams over dehele dag was een geweldige €19.000,-! WAANZINNIG!

En als klap op de vuurpijl, staat Team Elara mooi als haantje de voorste, helemaal bezweet en bekaf, natuurlijk op de voorpagina van de Voorschotense Krant. HAHA!

Eenmaal thuis hebben Rob, Erwin en ik nog samen gegeten en heeft Erwin zijn weg weer naar het Hoge Noorden vervolgt. Het is fijn om hem af en toe te zien, het gaat erg goed met hem. Wanneer Team Elara weer in beweging komt? Nou, voorlopig even lekker niet. Ik zet me nu al 3 jaar keihard in voor het goede doel, Rob en ik gaan ons nu even richten op Circus CliniClowns en daarna zien we wel verder. We gaan eerst samen een mooie zomer tegemoet.

Iedereen bedankt voor alle donaties! Of het nu maar een euro was of een tientje, ik was oprecht blij met elke cent.

Tot snel!

Liefs,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Back to top