Team Elara

2018: Team Elara – Mont Ventoux voor Stichting CliniClowns
Hoe hard ik ook getrained heb tijdens mijn classic RPM lessen, een knieblessure gooit roet in het eten. Gelukkig bestaat Team Elara uit meer leden en ga ik als vrijwilliger mee. Rob zal dit jaar de Mont Ventoux wandelend trotseren!


Motivatie Rob – Team Elara:

Al 7 jaar doe ik vrijwilligerswerk voor stichting CliniClowns. Stichting CliniClowns heeft mij al zoveel magische momenten bezorgd, dat ik graag weer iets terug wil doen. Mede dankzij Stichting CliniClowns heb ik mijn huidige vriendinnetje Kimberley leren kennen. Uit een eerdere relatie is zij trotse moeder geworden van Elara. Elara is maar 18 maanden oud geworden, maar in die 18 maanden heeft zij Clown Bes en Clown Ziep meerdere keren aan haar ziekenhuisbed gehad. Omdat Elara haar verhaal mij zo aangegrepen heeft, ga ik als Team Elara graag deze uitdaging aan. Voor Stichting CliniClowns, voor alle kindjes die de clowns nodig hebben maar ook voor Elara. Omdat zij zo ontzettend dol was op Clown Ziep en Bes.
Mede omdat ik dit jaar 40 jaar ben geworden wil ik deze sportieve uitdaging aan gaan.

Help Rob de Mont Ventoux op!

www.alpentocht.nl/robvanderpluijm


2017: Team Elara – €650,- voor Villa Joep!
Team Elara mocht door jullie donaties in naam van Elara maar liefst €650,- aan Villa Joep doneren. Het totaal bedrag van alle teams over de hele dag was een geweldige €19.000,-! WAANZINNIG!


2016: Rode Neuzen Run voor Elara – €5000 voor Stichting CliniClowns & Qwin!
Ook dit jaar hebben wij gerend voor Stichting CliniClowns. Elara zou 3 jaar worden en ook dit keer wilde ik haar leven vieren. Op zaterdag 21 mei 2016 hebben wij met 20 man in naam van onze overleden dochter Elara gerend voor het goede doel. Vorig jaar hebben wij met een kleine ploeg €2750,- opgehaald voor stichting CliniClowns. Dit jaar renden we niet alleen voor de CliniClowns, maar ook voor mede dappere dodo Qwin Aikema. Qwin is een vrolijk mannetje van net 1 jaar en is meervoudig complex gehandicapt. Qwin heeft een deletie van 35mb op chromosoom 5. De grootste ooit gemeten. Tot nu toe bekend is maximaal 5mb. Ook mist Qwin het apc gen waardoor hij voor 99% vanaf zijn 10e darmkanker gaat ontwikkelen.

 


2015: Rode Neuzen Run voor Elara – €2750,- voor Stichting CliniClowns!
Ongeveer 5 maanden na Elara haar overlijden wilde ik iets doen voor Stichting CliniClowns. Elara zou in Juni 2015 twee jaar worden en omdat we dat niet meer kunnen vieren wilde ik een sponsorloop houden. Geen cadeautjes of ballonnen, maar geld voor deze prachtige stichting. Zogezegd zogedaan nam ik contact op en kreeg ik een actiecode en ging ik aan de slag. Geen idee wat ik mij op mijn hals haalde, maar ik wilde dit doen. Voor Elara. Voor Elara en de clowns. Het werd de Rode Neuzen Run Voor Elara en 12 mensen hebben met ons meegerend in een parkje in Rotterdam. Het was een prachtige dag en we hebben met zijn alle €2750,- opgehaald welke ik symbolisch op Elara haar 2e verjaardag aan Stichting CliniClowns heb gedoneerd. Het was een groot succes. Zo’n groot succes dat ik vrij snel na de Rode Neuzen Run Voor Elara vrijwilliger werd.

Back to top