Supermarkt Hoogvliet in Voorschoten heeft een Gouden Hart!

20 oktober 2016 in Persoonlijk

unspecified1Afgelopen week kreeg ik van een Social Media kennisje een berichtje of ik de nieuwe spaaractie bij Supermarktketen Hoogvliet al had gezien. Nog geen paar dagen daarvoor had ik op Facebook een bericht geplaatst of ik nog vrienden had die Ice Age zegels over hadden zodat ik Elara’s boek kon vullen. Als Elara nog geleefd had, hadden we deze stickers en knuffels ook gespaard, waarom dan nu niet? Het werkte helend, maar ondanks we veel boodschappen doen bij de Hoogvliet, kwam ik er een flink aantal te kort. Toen ik getipt werd over de nieuwe actie dacht ik nog bij mezelf: “Oh, das vrij vlot” en ik ging gelijk naar de online pagina toe. “Wat leuk”, dacht ik bij mezelf. Het was een sieraden actie van het merk Liora. Maar waarom word ik daarover getipt?

En ineens valt mijn oog op het kindersieraad…

89

Een Elara armband! Hop, daar zat ik in tranen! Ik bedankte mijn tipgever en kon mijn geluk even niet op. Nu kan ik sparen voor een Elara armband. Terwijl ik nog overdonderd achter mijn PC zit besluit ik de vestiging hier in de buurt een berichtje op Facebook te sturen. Dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn dochter haar naam weer even zie en ik gelijk wil gaan sparen voor Elara’s memory kast en voor Elara’s nichtje. Zij is immers vernoemd naar Elara. Ik kon niet 1wachten tot we konden gaan sparen. Ik kreeg een superlief berichtje terug en of ik even een prive bericht wilde sturen. Oké….

Een aantal uur later kreeg ik een superlief berichtje van Hoogvliet Voorschoten terug. Hallo Kimberley, wat een bijzonder verhaal zeg! Wij zijn er echt door ontroerd. Wij hebben met de bedrijfsleider van de winkel in Voorschoten geregeld dat je twee prachtige Elara armbanden bij hem kunt afhalen. We vinden het erg bijzonder dat de armbanden zo een speciale betekenis voor je hebben. Bedankt voor het delen van je verhaal en heel veel plezier van de armbanden!

Ik geloofde mijn eigen ogen niet. Hier was ik helemaal niet op uit, ik wilde gewoon dankbaar een berichtje sturen. Wat ongelofelijk mooi en lief! Gisteren kon ik de armbandjes ophalen en ik kreeg er ook nog prachtige rozen bij. Hop, daar stond ik midden in de supermarkt weer te huilen haha.

4

En geloof het of niet, ik pas het armbandje makkelijk zelf. 😉 Wat ik nog mooier vind zijn de bedels. Een vlinder, een ster, hartjes en bloemen. Nou, is die toepasselijk of niet? Of ik de armband ga dragen weet ik niet. Voorlopig komt hij mooi in Elara’s memory kast te liggen. Toch gaan we nog sparen voor de armbandjes, want ook de papa van Elara wil er eentje. Nou, dan regelen we dat toch gewoon. Heb ik wat om naar uit te kijken 🙂

Hoogvliet Voorschoten, ontzettend bedankt. We kwamen al met liefde in jullie winkel, maar nu met nog meer plezier. Jullie hebben een hart van goud en hebben deze mama ontzettend blij gemaakt. Dat is niet in woorden uit te drukken. Dank!

Lieve groet,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Manon 20 oktober 2016 at 13:32

  Je moet ooit toch ook gaan accepteren dat er meer in het leven is en niet alles aan één persoon wordt gekoppeld. Je bent zo mooi mens maar je blijft zo in alles hangen

  • Reply Mama van Elara 20 oktober 2016 at 13:41

   Hoi Manon, ik blijf juist niet in alles hangen. Ik heb mijn leven inmiddels weer opgepakt en geniet van alles. Maar ik geniet extra als het over mijn dochter gaat. Dat lijkt mij heel gewoon, zeker omdat ik dat ook zou hebben gedaan als ze nog geleefd had. Ik koppel juist alles aan Elara, er is geen mooier iets dan dat. Heb jij een kindje verloren als ik vragen mag?

  • Reply x 20 oktober 2016 at 13:43

   Pardon? De eerste keer dat ik via internet reageer op een bericht. Ik begrijp deze reactie werkelijk waar niet. Mijn eerste reactie was: hoe durf je! Mijn tweede reactie: ga je schamen! Meer schrijf ik maar niet.
   Lieve Kimberly, Ik ken je niet, maar heb enorm veel bewondering voor je kracht. Ga vooral door met wat goed voor jou voelt!

   • Reply Els 20 oktober 2016 at 15:26

    Manon toch, beter reageer je maar niet.

    • Reply x 20 oktober 2016 at 16:06

     Bedoel je mij? Ik schreef een reactie op Manon. Waarschijnlijk tegelijk met de mama van Elara, waardoor het nu lijkt of ik op haar reageer.

  • Reply Karin 20 oktober 2016 at 14:08

   Manon, ga je schamen Wat een reactie. Je zou juist veel respect moeten hebben voor de manier waarop deze mama haar leven nu leeft. Ze had ook dagen in bed kunnen liggen, en alle mooie dingen van het leven niet meer kunnen zien. En zélfs dan zou jij geen kritiek moeten hebben, omdat iedere rouwende mama zelf mag invullen hoe ze dat doet. Persoonlijk vind ik dit, zo’n armbandje graag willen, ook helemaal niet blijven hangen maar juist uiting van liefde naar Elara.

  • Reply Denise 20 oktober 2016 at 16:08

   Beste Manon,

   Het leven van een moeder draait nu eenmaal om haar kind(eren). Zo steekt het nu eenmaal in elkaar. Ik denk dat er geen enkele vrouw is die dit kan ontkennen. Denk je dat dit echt anders is voor een vrouw die haar kindje heeft verloren?
   Dat het dan plotseling ineens niet meer daarom zal draaien? Ik denk dat je jezelf daar akelig in vergist.

   Nee er is niets ‘lijfelijk’ waar je je als moeder om kan bekommeren, maar in je hoofd & hart is je kindje nog altijd jouw wereld. Je zal alles wat je doet koppelen aan je kind. Altijd! Of deze er nu wel, of niet meer is.

 • Reply Betty 20 oktober 2016 at 13:34

  wat bijzonder Kimberley en wat een mooie armbanden. Zijn ze alleen bij jullie te sparen? Elara is ook altijd in mijn gedachten, zeker als ik onze kleindochter Elora zie dan moet ik altijd aan jouw meisje denken.

  • Reply Mama van Elara 20 oktober 2016 at 13:42

   Lieve Betty, dank voor je lieve bericht! Ze zijn bij alle Hoogvliet supermarktketens te verkrijgen. Jorieke verteld me af en toe iets moois over Elora en dan straal ik ook weer, blijft extra bijzonder!

 • Reply Els 20 oktober 2016 at 13:43

  Heel bijzonder Kim, dat kan geen toeval zijn, zo blijft Elara in je leven en dat hoort ook zo te zijn en blijven lieverd.

  • Reply Mama van Elara 20 oktober 2016 at 13:48

   Absoluut! <3

 • Reply Marije 20 oktober 2016 at 13:56

  Het is jammer dat ik nooit bij Hoogvliet kom, anders was ik voor je gaan sparen. Wat een lieverds daar in Voorschoten zeg!

 • Reply Roos 20 oktober 2016 at 14:28

  Ik volg je nu een tijdje op ig en ik heb ook echt zoveel respect voor jou. Ik geloof niet kn een God maar dat er meer is tussen hemel en aarde dat lijkt me wel duidelijk. Dit kan toch haast geen toeval zijn? Een armband met die Symbolen en met die naam… prachtig !

  En manon; ga terug in je hok jij harteloze hond

  • Reply Mama van Elara 20 oktober 2016 at 15:43

   Ondanks ik heel hard moest lachen om je reactie: Zullen we het leuk en lief houden hier? 😛

 • Reply patricia 20 oktober 2016 at 16:14

  Pfff @ manon. Jij hebt kennelijk nog wat te leren in het leven.
  Een dood of levend kindje maakt niet uit, je kindje is gewoon je alles. En ondanks Elara als een mooie ster aan de hemel straalt, blijft ze hier op aarde het middelpunt van haar lieve mama. Omdat zij haar niet meer kan aanraken en knuffelen en niet meer samen herinneringen kan maken. Dan maar op deze manier het tastbaar maken en haar gedenken. Zo punt!

 • Reply Soraya 20 oktober 2016 at 17:01

  Wat onwijs lief van hun zeg! En idd allemaal wel erg toevallig hihi. Kan toch geen toeval meer zijn zal vast heel mooi bij haar andere spulletjes staan. En op de reactie helemaal bovenaan kan ik alleen maar zeggen vind juist heel mooi hoe je elara levend houd door zo open over haar te praten en dit soort dingen te doen en willen. Elara is wel overleden maar dat wil niet zeggen dat ze niet meer bij je is en dan maar vergeten moet worden! Ze blijft jou dochter en dat is toch het allerbelangrijkste voor een moeder! Xx

 • Reply Brenda 20 oktober 2016 at 20:26

  Manon…ik zeg geen Beste maar gewoon Manon…

  Kimberley vraagt of jijzelf ook een kindje verloren hebt..waarom reageer je daar niet op?

  Jij bent absoluut het type die mensen die hun kind verloren hebben kwetst..gewoon kwetst met of onwetendheid of domheid..
  Als je een kind verliest ben je namelijk VOORGOED veranderd. .niks is meer hetzelfde..niks is meer hoe het was..je hebt een kind maar je armen zijn leeg..je hart is vol met liefde die je aan dat kindje had willen geven, moeten geven..maar dat gaat niet meer..
  Hoe haal je het in je hoofd om te zeggen dat iemand niet alles om 1 persoon moet laten draaien..dat iemand overal zo in blijft hangen?.. je kwetst en maakt boos..

 • Reply Mariska 23 oktober 2016 at 15:46

  Ik las het inderdaad, super vet!

 • Reply Roxanne 6 november 2016 at 23:01

  Wat mooi van Hoogvliet! En wat bijzonder, een Elara armband

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top