Reacties van Erwin’s familie

18 november 2012 in Persoonlijk

door Kimberley, op 18-11-2012

18 november 2012: Vandaag is mijn moeder jarig, maar we zijn eerst naar Erwin zijn moeder (Joke) geweest om het goede nieuws te vertellen. Toen we binnenkwamen zei Gerhard dat ik er erg goed uitzag. Gossie, wat heb ik een binnenpretje gehad! ­čśŤ We hadden de echo in een lijstje en 2 rompertjes ingepakt met I Love Opa en I Love Oma. Wat blijft het toch spannend! Ook Erwin zijn moeder schrok, moest even nadenken wat er nu gebeurde en sprong al snel op. Gerhard dacht dat de rompertjes pakjes waren voor Marley en Pepper. Hahaha wat hebben we gelachen! Even het nieuws laten bezinken, en ineens vertelde Joke dat zij nog kleding uit Erwin zijn jeugd had. Ze stond direct op om het te zoeken, supermooi om te zien. Ook deze reactie hebben we kunnen opnemen, dus binnenkort komt er een mooie compilatie. De zak met kleding van zo’n 25 a 30 jaar geleden kwam naar beneden en vol trots liet ze ons vanalles zien. Superlief! Maar het werd al snel rennen naar de wc voor mij, want ineens kwam er vanalles naar boven en wilde er alleen nog maar uit ­čśë

Erwin heeft zijn vader en zijn broertje via de telefoon op de hoogte gebracht. Ook zij waren erg enthousiast! We zijn ongeveer twee uurtjes gebleven, om daarna even snel naar mijn moeder te gaan nog. We waren beide erg moe, dus ook daar zijn we niet lang gebleven. Huis zat vol met visite, allemaal felicitaties en een trotse opa en oma liepen taart uit te delen.

Wij zijn vroeg in de middag weer naar huis gegaan. Thuis twee wasjes gedraaid en Erwin is nog wat kleine boodschapjes gaan halen. Zo lekker het bedje verschonen. We hebben heerlijk spaghetti bolognese gegeten en Erwin heeft nog wat vrienden, ooms en tantes en nichtjes op de hoogte gesteld via de telefoon. Inmiddels staat het nieuws ook op facebook, en kunnen wij aankomende week even bijkomen. Iedereen weet het nu, dus geen geheimen meer! Wat voelen we ons goed!

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Back to top