Medium Care, you suck (part two)

16 mei 2014 in Persoonlijk

N.a.v. mijn blogje over de Medium Care waar ik een groot deel van mijn klachten heb geplaatst gezien het feit dat niemand daar ons ook maar verder helpt, terwijl we juist vaak met die afdeling te maken hebben, hoopte ik op een reactie omdat het ons op geen andere manier meer lukt. Het gaat over een belangrijke hormoonbehandeling voor Elara haar botten, en zelfs de kinderarts waar wij op controle waren vorige keer werd van het kastje naar de muur gestuurd. Belachelijk. Dus als zelfs een arts niet meer verder komt bij die afdeling… Ik snap het echt niet, de enige afdeling waar we problemen mee hebben in het Sophia. Bij alle andere afdelingen hebben we nooit zoveel gezeur. We horen steeds vaker van ouders dat zij ook zoveel problemen hebben met deze afdeling. We zijn dus niet de enige.

Erwin stuurde op 28 april een mail naar het Secretariaat Algemene Kindergeneeskunde, omdat ook wij elke keer weer kastje muur verhaal kregen. Het secretariaat beloofde ons de mail door te sturen.

Dit is gelukkig wel gebeurd. We kregen afgelopen dinsdag eindelijk een reactie. Wat bleek, de desbetreffende arts was op vakantie de afgelopen 2 weken. Nu zijn we al langer dan 2 weken bezig om haar te pakken te krijgen, maar goed. Dat vertel ik de arts wel als ik deze spreek.

Elara had vanaf vandaag tot 25 mei ‘direct’ terecht gekunt. Nu hebben wij ontiegelijk veel afspraken aankomende weken, dat wij zelf het besluit hebben genomen om het pas na Elara haar eerste verjaardag te doen. De arts heeft gemaild dat Elara na 15 juni in ingepland wordt. Ik ben benieuwd hoe dit gaat verlopen.

Ook vast nu weer… To be continued.

Secretariaat Algemene Kindergeneeskunde

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Back to top