Kleine update van de laatste paar dagen

25 november 2012 in Persoonlijk
22 november 2012. Jemig wat gaat slapen slecht. Ik slaap altijd op mn buik en ineens ligt dat niet meer lekker. Ik moet er twee keer per nacht uit om te plassen maar meestal rond half 1 ben ik alweer klaar wakker. En het begint nu echt te frustreren. Ik ben zo ontiegelijk moe, ik heb totaal geen energie en de dag doorkomen gaat enorm lastig. Een tukkie tussen de middag? Graag. Ik val ook wel in slaap, maar ik rust niet uit. Ik word alleen maar nerveus wakker. Erwin heeft trouwens vanacht op de bank moeten slapen, aangezien hij overgewerkt had, eten had besteld op zn werk en toen hij thuis kwam ineens extreem naar knoflook rook en ik over mn nek kon blijven gaan. Dus ja, mn reuk is al sterker geworden. Arme papabear. Maar hij begreep het.

23 november 2012. Ik zit al 3 dagen te wachten op PostNL. Ik heb bij C&A jassen besteld en zolang die er niet zijn zit ik aan een oude jas vast die te strak rondom mijn middel zit. Maar ook vandaag niks. Gemiddeld ga ik rond 9 uur naar bed toe, zo ook vandaag. Maar helaas. De ondergehuurde buren hebben ineens een hondje welke alleen thuis zit. Vanaf 22.00 uur tot 02.30 uur heeft hij zitten blaffen. Politie kon niets doen. En dan moet je nagaan, dan slapen we dus al in de kamer die het verste bij hun woonkamer vandaan is. *zucht* Daar zaten we weer. Allebei ontiegelijk moe van een rare week.

24 november 2012. Urine verzamelen voor Moeders voor Moeders gaat prima. Het stofje wat in de flessen zit ruik ik wel, maar ik houd gewoon mn sjaal voor mn neus ­čśŤ Ik zit aan een halve / drie kwart fles, dus gaat goed haha. Vandaag hebben we boodschapjes gedaan en Erwin gaat met een vriend naar de film. Boodschappen doen ging goed. Ik merk dat ik automatisch al op zoek ga naar ´┐Żgezonde´┐Ż producten. Sapjes, groente, fruit. Heel fijn. Geen strijd in de supermarkt. Tuurlijk een aantal lekkere dingetjes, maar dat mag ook wel. In de middag kwam EINDELIJK PostNL aan de deur. En gelukkig zat er een passende leuke jas bij! Lekker warm, en ik kan er deze winter lekker in groeien! Cremekleur, sluit overal goed aan. Ik blijf trouwens in de avond spugen, geen morning sickness. En ook vanavond was het feest. Ik had tijdens het avondeten geen misselijk gevoel, dus in de avond trakteerde ik mezelf op een pakje appel/mango sap en wat chippies. Deze lagen er binnen 40 min weer uit. Echt extreem. Het kwam zelfs via mn neus eruit. Pfoe, ik was gelijk kapot. Zonde van de chippies hihi. De film ging niet door van Erwin, maar zijn maatje is wel even langs geweest. Om 22.00 uur merkte ik dat ik al erg moe aan het worden was. Tandjes gepoetst en om 23.00 uur ben ik naar bed gegaan waar ik zo weg was.

25 november 2012. En wat heb ik goed geslapen!! Eindelijk een goede nachtrust gehad sinds twee weken! Ah, ik voel me zo goed nu. Ik heb ook mijn eerste baby droom gehad. Toen mijn moeder zwanger was van mij had ze gedroomd over barbie poppen die in het water dreven. Ik heb vanacht voor het eerst over barbies gedroomd! Zou het dan een meisje worden? Hihi!! Ook heb ik gedroomd dat de termijn echo goed was en ik 11.5 weken was, en dat de nekplooimeting ook goed was. We zullen zien aankomende weken! Vandaag gaan we onze crosstrainer naar mijn moeder brengen, want wij gaan de woonkamer weer anders inrichten. Verder wasjes draaien en rustig aan doen. Ik had trouwens gisteren het gevoel dat de babykamer toch in de kleinste kamer moest komen. Leuk hoor, hormoontjes! Volgens de verloskundige zou ik nu 9 weekjes zwanger moeten zijn. Via www.berichtjeuitjebuik.nl kijk ik hoe het kruimeltje er elke week uit ziet en groeit. Heel bijzonder! Zijn prachtige filmpjes!

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Back to top