In de juiste richting verdwaald zijn

4 juli 2016 in Persoonlijk

Toen ik dit blogje wilde gaan schrijven twijfelde ik of ik het aan Elara wilde schrijven of in het algemeen.

De afgelopen paar maanden zijn een behoorlijk avontuur voor mij geweest. Zoals de meeste van jullie weten ben ik alles met de papa van Elara aan het afronden. Alles op een nette manier, omdat we 7 mooie maar heftige jaren hebben gehad.  We willen als vrienden uit elkaar en het gaat, hoe gek dat ook klinkt, super tussen ons. Hij is en blijft Elara haar papa en dus een onderdeel van mijn leven. We gunnen elkaar beide het geluk, en we helpen elkaar ook daarmee.

Inmiddels heb ik het geluk gevonden. Ik heb een richting in mijn leven gevonden, ik heb mijn eerste stapjes er op gezet en ik blijf dit pad bewandelen. Ik ben nog steeds een beetje verdwaald, maar wel de goede richting in. De afgelopen weken heb ik vooral op Instagram een kijkje in mijn leven gedeeld. Alles rondom Circus CliniClowns, maar ook mijn uitjes met vrienden en vriendinnen. Ik kreeg steeds vaker de opmerking dat ik straalde, dat ik er zo mooi uitzag en of dit door iets of iemand kwam.

Op Elara haar geboortedag heb ik een gesprek met de papa van Elara gehad. Ook hij zag iets en tijdens dat gesprek heeft hij mij iets verteld waardoor ik de stap durfde te nemen. Ik heb namelijk iemand ontmoet. En niet zomaar iemand. Iemand die in korte tijd enorm voor mij is gaan betekenen. En ik voor hem.

Een aantal volgers vroegen steeds vaker of er een romance aan het opbloeien was en in het circus kregen we ook steeds vaker de vraag. Ook mijn vriendinnen zijn niet blind en kwamen al snel polsen. De afgelopen weken heb ik enorm genoten van alles wat het leven mij te bieden had. Ik ben hard aan de slag gegaan om wat dingetjes op de rails te krijgen. En hoe mooi is dat als je dan ook nog eens een nieuwe liefde vindt.

We zijn weer een tijdje verder en het gaat zo ontzettend goed, dat ik zelfs deze maand nog verhuis. Ja dat is snel, maar dat betekend ook dat Erwin verder kan met zijn leven. Het betekend dat ik straks aan de slag kan bij mijn nieuwe baan en ik nog meer kan gaan genieten. Want ik leef weer. Ik wil de wereld zien. Ik wil avonturen aangaan. Groeien. Ik wil een toekomst. Ik wil wat moois maken van mijn leven. Want dat zetje heb ik al gekregen van Elara. Sinds haar geboorte kijk ik zo anders tegen de wereld aan. Door haar overlijden weet ik ook dat het leven zo voorbij kan zijn. Waarom zou ik dan nog wachten met een stap te zetten als ik oud en wijs genoeg ben en weet wat ik wil?

Ik weet wat ik wil. En daarom wil ik ook van de daken schreeuwen dat ik verliefd ben. En hoe. En dat we binnenkort samen gaan wonen. En het kan me lekker niet schelen wat iedereen er van denkt. Ik ben gelukkig! Door en met Rob. En we delen een ongelofelijke grote passie: Stichting CliniClowns. Onze ‘neuzen’ staan dezelfde kant op 😉

Share This Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply patricia 4 juli 2016 at 21:51

  Gefeliciteerd meis! Ik vermoedde ook al iets, maar wist het niet zeker hihi. Lekker genieten van de vlinders in je buik! En genieten van de andere dingen! Stapje voor stapje kom je er wel, alles op jouw tijd!

  Ik moest denk aan dit tekstje dat ik 13 jaar geleden schreef, ook tijdens een moeilijke periode.
  Soms lopen ze parallel, soms ook niet…
  Soms kruisen ze elkaar, soms scheiden ze elkaar…

  Onderweg komen we allerlei obstakels tegen,
  Maar met onze innerlijke kracht en doorzettingsvermogen komen we eroverheen,
  Op de weg zijn ook mooie dingen, vooral de kleine,
  Waar we van genieten en het draaglijk maakt om onze weg te bewandelen,

  Soms is de weg steil omhoog en dan weer steil omlaag,
  Soms is de weg recht uit, soms is de weg met kronkels…

  Af en toe rusten we uit aan de kant van de weg,
  Halen onze rugzak leeg en rangschikken de inhoud…
  We laten dingen weg, andere dingen laten we blijven, en we stoppen er nieuwe dingen bij…
  En vervolgens gaan we weer op pad…

 • Reply Lindy 4 juli 2016 at 21:51

  Ah wat leuk!
  Lekker gaan genieten, dan geniet ik via instagram mee van jou stralende geluk 🙂

 • Reply patricia 4 juli 2016 at 21:51

  O de titel van het gedichtje is levensweg 😉

 • Reply Daniëlle 4 juli 2016 at 21:53

  En ook ik dacht al zoiets, maar durfde het niet te vragen! Wat mooi Kimberley! Gefeliciteerd. Heel veel geluk samen!

 • Reply Maaike 4 juli 2016 at 22:06

  Goh, die zag vast niemand aankomen! 😀
  Ik ben heel blij voor je. Geniet er van chick! Je verdient het zo. <3

 • Reply Marlieke 4 juli 2016 at 22:20

  Nou ja… Ik vond eigenlijk ook dat je straalde en gloeide van geluk. Heerlijk voor je!

 • Reply Roxanne 4 juli 2016 at 22:36

  Gefeliciteerd! Wat geweldig voor jullie! Ik had al een vermoeden/gevoel, maar ik dacht, als de tijd rijp is en het is zo, dan horen we het vanzelf. En ach, als jij maar gelukkig bent, dat is het belangrijkste! Wat de rest er van denkt enz, dat moet je geen bal uitmaken. Geniet er van!

 • Reply Stephanie 4 juli 2016 at 22:39

  Maar inderdaad je leeft in het nu, en en je moet doen waar jij gelukkig van wordt. Ik ben in ieder geval ontzettend trots op je hoe je je leven weer oppakt. You go girl! Dikke kus

 • Reply Sheila 5 juli 2016 at 10:18

  Wat is die je gegund! Ik volg je meer op IG dan hier, maar ben blij dat ik je blog hier heb gelezen over je nieuwe liefde. Ik vind het ook fijn om te horen dat je op een fijne manier uit elkaar gaat met de vader van Elara. Prettig dat dat ook zo kan. Je hebt niet voor niets ooit voor elkaar gekozen. En wat je zegt, je zal altijd verbonden blijven.

  Ik wens je ook alle geluk met je nieuwe liefde en je eigen toekomst. Het is belangrijk om jezelf ook op nummer 1 te zetten, dus wat maakt het uit wat anderen er van vinden? Het leven is te kort, zoals jij heel goed weet, om je daar druk om te maken.

 • Reply Sandra 6 juli 2016 at 15:50

  Ik ben gewoon fucking blij voor je! Maar dat wist je al!

  Kus!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top