Een jaartje zonder de Mama van Elara

1 juni 2018 in Persoonlijk

Oke oke, het is iets minder dan een jaar, maar dat ik al een tijd niet meer geblogd heb werd door velen van jullie opgemerkt. De vraag kwam steeds vaker terug. Of ik het bloggen weer zou oppakken.

Nu heb ik altijd gezegd dat ik alleen blog als ik daar aan toe ben. Niet omdat ik moet of omdat ik betaald krijg om iets te schrijven, nee juist niet. Mijn blog moet geen vastigheid hebben, geen verplichtingen. Gewoon bloggen wanneer ik wil en wanneer ik kan.

Het afgelopen jaar heb ik alles behalve stil gezeten. Het bloggen werd hierdoor op een zij pad geschoven omdat ik andere dingen aan mijn hoofd had. Zo lanceerde ik mijn eigen webshop, heb ik inmiddels een part time baan bij het leukste restaurant in Voorschoten, werk ik hard aan mijn sociale leven en hadden we wat tegenslagen. Pepper is flink ziek geweest en Marley zijn eerste ouderdomsverschijnselen beginnen langzaam aan. Elara haar memory kasten zijn weg en haar urntje staat nu op een plank in onze kast, veel meer in het zicht. Verder ben ik trotse tante geworden van Kay, het broertje van Joy maar het grootste gedeelte afgelopen jaar ben ik bezig geweest met mijzelf. Het weer kunnen genieten en lachen. En dat lukt me zo nu en dan weer. En dat voelt fijn.

Het is vandaag 1 juni. Dat betekend dat Elara over 2 weken 5 jaar zou worden. Dit jaar gaan Rob en ik naar het Noorden des lands, om samen met Erwin en zijn vriendin, Elara haar geboortedag door te brengen. Dit jaar geen taart, maar gewoon een mooie dag. Uiteraard merk ik dat ik de afgelopen dagen meer mezelf in de weg zit. Ik slaap nog slechter, heb weer wat paniekaanvallen en ben niet altijd de gezelligste. Het meeste zit nog onbewust heel diep, maar dat gaat er komende dagen vast uit komen.

Het weer willen bloggen kriebelt al een tijdje, dus jullie zien me vast en zeker aankomende tijd weer wat vaker langs komen. Yaaaassss!

Veel liefs,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Muriel 1 juni 2018 at 18:47

  Alle geluk allen met neefje Kay erbij
  Sterkte in deze periode

  Liefs van Muriel vanuit Zandvoort

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top