Over MamavanElara.nl

Welkom bij MamavanElara.nl! Deze mamablog is iets anders dan andere. (Special Needs) Mamapraat, artikelen over gezondheid, reviews, maar ook berichten over mijn dochter Elara* met een zeldzame ziekte welke op 17 december 2014 plots is overleden. Elara is geboren op 15 juni 2013 met een gen mutatie. In juni 2014 kregen we de diagnose: B3GALT6 mutatie. Elara heeft totaal 12 maanden in het ziekenhuis doorgebracht waarvan 4.5 maand op de IC.

Via mijn blog deel ik onder andere mijn verhaal over mijn dochter Elara. Het is een stukje (trauma) verwerking, ik kan alles een plekje geven, maar inmiddels haal ik er meer dan dat uit. Steun, tips, adviezen, aanbiedingen en ik heb vele ouders leren kennen met een zorgintensief kindje. Omdat veel ouders soms geen idee hebben wat hun staat te wachten als zij te horen krijgen geen gezond kindje te krijgen, probeer ik hen te inspireren met verhalen, quotes, maar ook veel tips en reviews van producten.

Zo ook ‘life hacks’ voor Special Needs Parents. Of tv tips over speciale programma’s. Maar ook recensies over boeken, namen van instanties en bedrijven, stichtingen of oproepjes voor hulp. Alles wat met gezondheid te maken heeft komt wel voorbij op deze site, gericht op kinderen. Ik deel graag mijn ervaringen en hoop op deze manier andere ouders te helpen. Of zoals ik al schreef, om hulp te vinden. De kracht van Social Media is enorm.

Samenwerking
Voor een samenwerking sta ik altijd open. Houdt er wel rekening mee dat mijn blog gericht is op ouders met (zorgintensieve) gehandicapte/zieke en/of overleden kinderen.

Stichting Clini Clowns
MamavanElara.nl heeft ook al gastblogs mogen schrijven en met Stichting CliniClowns hebben wij een hele bijzondere band. Elara haar verhaal kwam daar regelmatig voorbij. Zo heeft de maand juni (2014) in het teken gestaan met Elara en de CliniClowns. De hele maand juni heeft Stichting CliniClowns aandacht besteed aan Elara en hebben wij geld opgehaald en donateurs geworven. Inmiddels ben ik vrijwilliger van Stichting CliniClowns en dus zal ik vaak schrijven over deze stichting.

2 3

 

 

 

 

 

Contact of een vraag?
Kimberley van Reijswoud
kimly@live.nl

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Back to top