Mamaswap update #8: Sneakpeek 6 en belangrijke informatie over morgen: uitpakdag!

13 februari 2016 in Mamaswap

Lieve swappers,

Wat hebben jullie mij de afgelopen dagen weer massaal gemaild! Van last minute vragen tot last minute problemen, van vergeten kaartjes in de swap tot het doorgeven van nog geen ontvangen swap. Ik heb het er superdruk mee gehad! Elk jaar zijn de laatste paar dagen achter de schermen bij de mamaswap super stressvol. Nu ben ik ook een perfectionist, ik wil dat alles op rolletjes loopt, dus daar werk ik hard voor.

Toch heb ik ook even prachtige momentjes gehad en heb ik soms even heel hard moeten lachen. Zo kreeg ik een mailtje van een zwangere dame die per ongeluk haar eigen adres op de verzenddoos had gezet en zij dus haar eigen swap weer aangeboden kreeg van de post. Ik noem geen namen hoor, dus mama: je bent safe ­čśŤ Maar oh oh oh wat heb ik zitten gieren van het lachen!

Ook kwam er ineens een bijzondere verrassing voor mij langs. Ik werd gebeld door Stichting CliniClowns dat er een mamaswap op hun kantoor was afgeleverd! Huh?! Heeft iemand een verkeerd adres genoteerd? Was ik het zelf? Doordat ik op onderzoek uit ging kwam de (inmiddels niet zo anonieme) verzender boven water. Het was een extra secret mamaswap voor mij! Hoe lief! Nu heb ik dus 2 van die prachtige pakketten die mij aan staan te staren. Hallo, weet je wel wat dat met mij doet? ­čśë Op de foto zit ik dan ook trots te zijn met mijn 2 swapjes!

Net als vorig jaar wil ik jullie ook even inzicht geven in de laatste statistieken. Helaas is het zo dat 1 mama zeker weten geen pakket zal krijgen dit jaar. Ik heb inmiddels contact met de verzender en om een lang verhaal kort te maken, er is geen pakket verzonden. Deze mama had beloofd om toch nog iets naar haar te sturen, dus ik houd hoop. Ik weet dat de verzender in een bloemenzaak werkt, dus hopelijk kon er een bloemmetje vanaf. Dan is er nog een dame waarbij het onzeker is. Ik heb op het IG account van de verzender gezien dat er wel degelijk iets is gemaakt, maar ik krijg deze mama maar niet te pakken. Niet via mail, al 3x geprobeerd, maar ook niet via twitter en via IG prive bericht en bericht onder foto. Misschien is er iets gebeurd, ik weet het niet. De ontvanger van dit pakket heb ik op de hoogte gebracht, en daar kom ik zo op terug.

Vandaag zouden er nog 2 pakketjes bezorgd moeten worden waarvan ik eentje na track en trace controle heb gezien ook echt vandaag aankomt. Bij de andere klopt de code helaas niet, dus heb ik contact gezocht met PostNL. Tevens heb ik bij de verzender gevraagd of ik misschien een foto van het bonnetje kan krijgen, dus dat is nog even afwachten. (UPDATE: Code gehad, alles in orde!)

Vorig jaar, toen er 250 mama’s aan dit project meededen kregen er uiteindelijk 3 dames geen pakket door rotte appels en 2 dames kregen een pakket met onhygi├źnische items en zelfs zwaar teleurstellende cadeaus. De mamaswap heeft regels, waar ik vaak genoeg op terug ben gekomen maar ook dit jaar kan dat helaas voorkomen. Wat ik graag nogmaals wil melden is dat jij misschien supercreatief bent geweest maar je misschien maar een klein pakketje voor terug krijgt. Uiteindelijk gaat het er om of je kunt zien dat iemand zijn best heeft gedaan. De verzenddoos hoeft niet in gepakt te zijn, als je cadeaus maar leuk in gepakt zijn. Minimaal 5 items en hopelijk cadeaus welke ook echt bij je passen. Deze swap gaat niet om waarde! Krijg je nou een pakket waar de regels niet nageleefd zijn, mag je mij natuurlijk altijd mailen. Ik zal op dat moment niet je teleurstelling weg kunnen nemen, maar ik beloof je wel dat ik het goed zal maken.

En daar heb ik jullie hulp bij nodig. Net als vorig jaar wil ik alle swappers vragen of er dames zijn welke misschien nog een pakket willen maken, of misschien iets kleins willen maken. Zo was er vorig jaar iemand welke voor een mamaswapper toch nog een swap maakte en heeft een groepje dames allemaal iets kleins zelfgemaakt om zo toch wat mooie dingetjes naar de overige dames te sturen. Het zal echt niet die teleurstelling wegnemen, maar ik vind wel dat iedereen iets moois hoort te krijgen. Zo stuurde ik zelf vorig jaar naar 4 dames een setje zelfgemaakte kaarsen. Klein, maar fijn. Wil je je hiervoor opgeven? Mag je hieronder een bericht achterlaten, op facebook of mij ook even mailen met als onderwerp: Mamaswap hulp.

-> Via Social Media blijf ik niet op de hoogte van vragen of klachten. Ik word te vaak getagged om alles overzichtelijk te houden. Dus wil je iets belangrijks met mij delen, stuur me dan aub een mailtje via kimly@live.nl

Goed, morgen gaan we uitpakken en ik kijk er erg naar uit. Ik heb prachtige foto’s voor bij zien komen en we hebben met zijn alle lang genoeg gewacht. Het is tijd! En voor alle dames welke net als ik zo ongeduldig zijn, ja, na middernacht mag je natuurlijk al uitpakken haha! Vergeet alsjeblieft niet om foto’s te maken en om deze te delen! En ja, je mag na het uitpakken bekend maken wie jouw had en wie jij had! Maar allemaal pas op valentijnsdag! ­čśë

De laatste sneekpeak voor het uitpakken, ga er lekker voor zitten en ik wens je veel plezier morgen met uitpakken! Dat deze editie maar een groot succes mag worden!Op de liefde!

Liefs,
Kimberley

Ps. Ik ben vandaag niet bereikbaar tussen 12 en 18 uur.

Share This Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anita 13 februari 2016 at 09:26

  Ik wil best helpen mocht een pakketje niet aankomen of teleurstellend zijn! Laat het me maar weten, dan ga ik m’n best doen!

 • Reply marjon 13 februari 2016 at 11:07

  Wat jammer dat 1 mama niks verzonden heeft… en hopelijk krijg je van de andere mama nog een antwoord en is er niks ergs gebeurd. En dan nog 1 pakket waarvan track en trace niet klopte… dus 3 mama’s met niks?!
  Ik weet niet of ik tijd heb voor een heel pakket maar ik kan wel wat kleins doen als dit nodig is.

 • Reply Sandra louter 13 februari 2016 at 13:17

  Ik wil ook graag helpen waar nodig zodat een ieder in ieder geval 1 of 2 leuke items krijgen. Ik hoor het wel als het nodig is.

 • Reply Liesbeth 13 februari 2016 at 13:38

  Je weet het Kim, als het nodig is wil ik ook wel helpen.

 • Reply L.sandmann 13 februari 2016 at 16:01

  Ik wil ook best helpen!

 • Reply anouk 13 februari 2016 at 18:01

  Ik wil gerust nog iets maken

 • Reply Lienberry 13 februari 2016 at 21:50

  Wat jammer dat er toch weer het een en ander mis is gegaan. Ik zou ook wel iets willen maken hoor!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top