Mamaswap update #7: Nog te ontvangen pakketjes

9 februari 2016 in Mamaswap

Hoi allemaal!

De uitpakdatum komt steeds dichterbij, aanstaande zondag alweer! Wat spannend! Mijn verzonden pakketje is inmiddels aangekomen heb ik gezien op Instagram en ik heb ook al een mamaswap pakket ontvangen.

Omdat het nu steeds dichterbij komt en een aantal van jullie nog niets hebben ontvangen wil ik, zoals elk jaar, het volgende voorstellen:

Heb jij woensdagavond of donderdag nog niets ontvangen, dan mag je mij mailen op kimly@live.nl met als titel: Mamaswap nog niet ontvangen. Zodra je dit doet kan ik de Track & Trace code opvragen bij de verzender. Er zijn namelijk een aantal dames te laat geweest met verzenden, maar er zijn ook mama’s welke door omstandigheden het pas na afgelopen weekend konden verzenden. Van de meeste ben ik op de hoogte, maar nogmaals, heb je woensdagavond of donderdag nog niks binnen, mail mij dan gerust. Ik zeg speciaal woensdagAVOND omdat ik weet dat er een aantal pakketjes dinsdag verzonden zijn vanwege carnaval.

Heb jij jouw pakket al binnen maar is hij in jouw ogen te klein, of niet mooi ingepakt? Tja, dat zegt niets over wat er binnen in zit. Wacht even geduldig af. Ik heb dit jaar de regels zo aangepast in de hoop dat mensen hun best zouden doen en we hopelijk geen rotte appels in het groepje hebben zitten. Het zegt helaas niets. Maar, net als voorgaande jaren heb ik en plan voor het geval iemand zich niet aan de regels heeft gehouden.

Als laatste wil ik ook dit nogmaals kwijt: Jij kan ontzettend creatief zijn geweest en 20 cadeaus (net zoals ik) in de swap hebben gestopt, maar misschien heeft degene welke jouw swap heeft gemaakt minder cadeaus er in gedaan, maar zich netjes aan de minimale 5 gehouden. Deze persoon kan natuurlijk ook minder creatief zijn. Houd daar ajb rekening mee. Voor verdere vragen, opmerkingen of klachten graag even mailen. Via social media kan ik helaas niet alles bijhouden. Ik krijg ontzettend veel berichtjes op een dag en soms kan ik ze over het hoofd zien 😉

Aan alle Facebook swappers, delen jullie ook foto’s van het uitpakken a.s. zondag? Dat kan op de facebook pagina van MamavanElara of je kunt mij mailen 🙂 Swappers op twitter en instagram, delen jullie de foto’s met hashtag #mamaswap? Dank!

Liefs,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Daniëlle 9 februari 2016 at 19:47

    Jaaa, ik kan niet wachten! Superleuk!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

    Back to top