Mamaswap update #5: Sneakpeek 4!

29 januari 2016 in Mamaswap

Lieve mama’s (to be),

Dit zal zo ongeveer de laatste officiele update zijn met sneakpeeks! Alle pakketten (dus geen brievenbuspost!) moeten in week 5 verzonden worden, Dat is tussen 1 en 7 februari 2016. Er zit nog één vrijdag tussen, dus daar zal een sneakpeek van komen van de laatste freubelfoto’s, het verzenden van de pakketten en het ontvangen ervan. Gewoon foto’s blijven delen.

Ik koos deze editie om het verzenden van de swap 1 week te laten duren. Zo kun jij zelf beslissen wanneer je verzend. Nogmaals, je MOET je pakket dan versturen. Er zijn al een aantal pakketten verzonden, vanwege vakanties of uitgerekende data’s. Natuurlijk geen probleem, ik ben door de meeste op de hoogte gebracht.

Nog een tip voor alle mamaswappers, zet op de doos ergens met een stift dat het de MAMASWAP is. Als jij de doos namelijk niet leuk inpakt en jouw swapmama verwacht meer pakketjes, weet ze niet welke de swap is. Ikzelf heb de verzenddoos van zowel buiten als binnen opgevrolijkt en daar om heen gaan nog eens inpakpapier. Dat is het leuke aan de mamaswap, het verrassingseffect.

Als het pakket binnen is, nog niet uitpakken! Houd vol tot Valentijnsdag ;- )

Ik wil nogmaals benadrukken dat iedereen haar best heeft gedaan en dat het voor kan komen dat iemand teleurgesteld is in het pakket. Onthoud dat de ander soms minder creatief is dan jijzelf. Ik hoop met heel mijn hart dat er toch passende cadeaus tussen zitten. Maar wat ik nog meer hoop is dat iedereen met super veel plezier aan de mamaswap heeft gefreubelt, want uiteindelijk gaat het daar om. Laten we hopen dat iedereen zich aan de regels heeft gehouden!

Houd de tijd in de gaten, want vanaf nu gaat het echt heel erg snel! Verzend op tijd! Niemand wil een pakket te laat ontvangen! Bewaar ten alle tijden je Track & Trace code!

Kijk je weer mee naar alle sneakpeeks van de mamaswap?



































Dat was hem weer! Wat ontzettend spannend! Heb jij het verhaal bij deze blogpost overgeslagen, neem dan aub de tijd om deze te lezen als je meedoet aan de mamaswap. Erg belangrijk.

Bijna verzendtijd! Yaay!

Liefs,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Daniëlle 29 januari 2016 at 20:26

  Joepie! Heb er zoveel zin in! 🙂

 • Reply Saar 29 januari 2016 at 21:30

  WoW ik ben niet heeeel crea geweest hoop dat de mijne dan toch in de smaak valt ( ben niet zo handig ) maar wat een plezier om het te doen!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top