Mamaswap update #11: De Finale!

19 februari 2016 in Mamaswap

Het heeft wat werk gekost, maar hier is ‘ie dan. Het overzicht van de finale van de mamaswap! Al jullie gedeelde foto’s! Inmiddels heb ik ook alle mailtjes beantwoord welke ik afgelopen week had. Ik zal volgende week een aantal dames mailen met gegevens van mama’s welke geen of een zwaar teleurstellend pakket hebben gehad. Dat zijn er 3 a 4, dus het valt nog mee. Voor de mama’s natuurlijk niet leuk, maar voor mij een enorme tegenvaller. Op zich geen rotte appels gehad, maar wel met een aantal dames enorm slechte communicatie. Hoe vaak ik het ook probeerde.

Zoals ik al aangaf is de de laatste mamaswap welke ik organiseer. Althans, in deze vorm. Ik vind dat er teveel mamaswaps zijn en ondanks de mijne er boven uitspringt ben ik toe aan iets nieuws. Anders. Mijn regels en ideetjes worden zo goed als overgenomen en hoe vereerd ik mij daarom ook voel, leuk is het niet. Dus, tijd voor iets nieuws! Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte!

Afgelopen week deelde ik mijn verzonden en ontvangen swap, hier jullie foto’s! Voor gedeelde foto’s met kinderen er op heb ik toestemming gevraagd. Bedankt voor een spetterende editie!Mamaswapper Sandra deelde ook nog een filmpje van het uitpak moment. Ik moest even een traantje laten hoe Jens reageerde op de cadeautjes. Ik vond het zo mooi om te zien.

Niet alleen Sandra en Jens deelden hun mooie moment, maar ook Sandra haar partner, Emiel:

En ook waren er een aantal mama’s welke hun mamaswap ervaring deelden op hun blog. Ik kon deze achterhalen:

http://lookforstars.blogspot.nl/2016/02/diy-mamaswap.html?spref=tw
http://piratenenprinses.blogspot.nl/2016/02/mamaswap.html
http://www.littlemonkeystories.nl/index.php/mijn-leven/item/148-mamaswap-2016
http://day-dreamer.nl/mamaswap-3-0/http://day-dreamer.nl/mamaswap-3-0/

Valentijnsswap

Ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken! Uit de grond van mijn hart! De mamaswap 3 jaar lang organiseren heeft me ontzettend veel grijze haren bezorgd haha, maar nog veel meer mooie momenten! Ik ben ongelofelijk trots dat ik dit project ooit ben begonnen en ik ga mij nu foccussen op het volgende: De Rode Neuzen Run voor Elara! Met zijn alle rennen in naam van en ter ere van Elara!

Heel veel liefs,
De mama van Elara (Herself :P)

motherofallmothers

Share This Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Daniëlle 19 februari 2016 at 20:34

  Wat een boel foto’S!! Supergaaf! Goed gedaan Kimberley! Je mag trots zijn op jezelf

 • Reply Denise 19 februari 2016 at 21:36

  Dankjewel meis voor de organisatie. Hopelijk ga je stiekem toch door met het organiseren van een swap! Dikke knuffel Denise, mamavan3boefjes

 • Reply Debbie 20 februari 2016 at 14:07

  Leuk deze laatste update, ook ik schreef een stukje over mijn gekregen pakket met foto,s. Vond het echt heel leuk mee te doen, en ben benieuwd met wat voor nieuws jij gaat komen om te organiseren.

  • Reply Mama van Elara 20 februari 2016 at 15:51

   Ik heb je blog er bij gezet, dankjewel Debbie!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top