Mamaswap update #10: Mijn ontvangen mamaswap(s)!

17 februari 2016 in Mamaswap

Ja je leest het goed. Mamaswaps. Meervoud. Ik ontving een secret mamaswap welke als verrassing door een mamaswapper was gemaakt. Dat betekende dus niet 1 pakket, maar 2! Zo ontzettend lief! Maar er stond dus niet 1 mamaswap naar mij te lonken de week voor uitpakdag, maar mooi 2! Weet je hoe moeilijk dat was!

Ik weet nog dat ik tegen Erwin zei: “Zal ik er anders eentje uitpakken? Merkt toch niemand.” Ik dacht dat ik streng was voor jullie, maar Erwin was nog strenger voor mij toen ik dat zei haha!

Gisteren kon je lezen wat ik allemaal in mijn gemaakte swap had gestopt voor Romy, vandaag lees je wat ik allemaal heb gekregen. Ik ben echt megaverwend door Rianne. Ik heb flink moeten huilen, zo dankbaar was ik. De secret mamaswap was afkomstig van Meryem. Meryem is de mama welke voor Linda is ingevallen omdat zij door hyper gravidarum vaak in het ziekenhuis lag. Meryem viel voor Linda in en maakte niet 1, maar 2 swaps. Stiekem maakte zij er dus 3, wat ik al niet begreep toen ik het las, maar ik dacht dat zij mee deed aan een andere swap haha. Hoe naief kun je zijn 😉 Twee swaps voor mij, ik begin met de ontvangen swap van swapmama Rianne.


Ik moest zo enorm hard lachen om Rianne haar kaartje. MamavanElara herself! Dé mama van de mamaswap! Ja sorry Rianne, daar kan ik ook niets aan doen haha! Het klonk trouwens ontzettend tof, dus overal gebruikte ik in mijn reacties naar Rianne haar eigen woorden 😉 Mama van Elara herself! Hear hear!

Rianne had alle cadeautjes superleuk ingepakt. Ik wilde het eigenlijk niet uitpakken zo mooi.

Toen ik deze mok uitpakte had ik het niet meer. Een lach en een traan. Zelfs Erwin moest even slikken. Wat een geniaal cadeau. Ik ga de mok niet gebruiken maar deze komt in Elara haar memory kast. Door Rianne haar cadeaus hebben we inmiddels een nieuwe kast nodig haha!

Rianne heeft veel zelf gemaakt, zoals je in onderstaand filmpje kunt zien. Ik heb deze gefilmd zodat alle tekst goed te zien was. Het filmpje is gemaakt voor Elara haar memory kasten.

Het vogelhuisje is zo ongelofelijk mooi! Het muziekje wat je hoort in de video komt uit het vogelhuisje. Op de ene kant zie je Elara haar naam, in de voor mij zo belangrijke lettertype. Elara haar ‘font’, om het zo maar te noemen. Deze stond op geboortekaartje, rouwkaartje en is overal op deze site te vinden. Tevens hebben Erwin en ik een tattoo in hetzelfde lettertype. Aan de voorkant zie je geboorte en overlijdens datum en aan de andere zijde staat Dappere Dodo, en de tekst: Voor altijd van ons en wij altijd van jou. Dat laatste heb ik gebruikt tijdens mijn speech op Elara haar begrafenis en na Elara haar overlijden heb ik van een andere mama, (welke toevallig ook aan deze mamaswap mee deed) een wazinehoudertje gehad met deze tekst. Ook deze tekst is heel belangrijk voor mij. Dus extra bijzonder dat Rianne hier iets mee gedaan heeft.

Het waxinehoudertje met I Love You To The Moon And Back vind ik prachtig! Elara is vernoemd naar een maan, dus nog mooier hierdoor. Ik houd van roze, ik houd van kaarsjes, ik houd van maan en sterren, dus een schot in de roos. Hij brand zo ongelofelijk mooi ’s avonds!

De dodo mok zag je al op de foto. Wat ik zo mooi vind is dat Rianne op veel zelfgemaakte spulletjes de hashtag #mamaswap heeft gezet. Zo ook op het vogelhuisje en het waxinehoudertje. Omdat dit de laatste mamaswap is welke ik organiseerde is dit voor mij een extra reminder aan het project. Het project wat mij zoveel liefde heeft laten voelen sinds Elara haar overlijden.


En dit was het volledige pakket. Prachtig en precies alles wat ik mooi vind. Ik gaf in de info over mij namelijk het volgende door:

Ik ben een mama van een vlinder/engelenkindje. De bedenker en organisator van de #mamaswap. Ik ben een bezig bijtje en zit nooit stil. Ik ben creatief, houd van freubelen. Ik zoek allerlei manieren om de herinnering aan mijn dochter levend te houden. Ik houd van gezelligheid en warmte. Sinds een aantal weken verhuisd vanuit Rotterdam naar Veendam. Ik heb 2 hondjes en ben verloofd met de papa van Elara, Erwin. We zijn 7 jaar samen. Ik hou van eten, tuinieren (moestuin), sterren&planeten. Mijn favoriete kleur is mede dankzij Elara roze. Ons interieur is zwart&wit. Ik ben vrijwilliger bij Stichting CliniClowns, welke veel voor mij betekend. Ik ben allergisch voor zeep.

Zoals je ziet heeft Rianne veel met deze info gedaan. Wat zo ontzettend belangrijk is bij een swap. Het persoonlijk maken. Rianne heeft ook veel kunnen spieken op mijn Instagram, want ik ben fan van Jamie Oliver, gek op koken (die ovenwant komt goed uit, want we hadden er nog maar 1 haha!) en ze kocht mijn favoriete chocolade. Het kaartje wat in de swap zat had zelf een maan op de voorkant! Ik ben zo gek op sterren en manen, Elara is er niet voor niets naar vernoemd.

De houten slinger gaat een prachtig plekje krijgen bij de memory kasten van Elara. Bijna alles gaat wel een mooi plekje krijgen of genuttigd worden. Als dank stuurde ik Rianne het volgende berichtje op mijn IG account:

Lieve @janeiro311, wat een schot in de roos. Wat ben ik dankbaar. Ontroerd. Trots. Dankbaar voor al je lieve woorden en prachtige cadeaus. Ontroerd doordat je Elara er zo bij betrokken hebt. En trots omdat ik zo’n pracht van een dochter hebt waardoor de #mamaswap ooit ontstaan is. Alles gaat een mooi plekje krijgen. Tijd voor een 3e memory kast! Dankjewel voor alles! Liefs, MamavanElara herself!

En het erge, ik mocht dus nog een pakket uit pakken haha! Helemaal niet erg natuurlijk, ik zat alleen maar te wiebelen op de bank. Ik voelde me jarig. Ik kreeg meer cadeaus dan op mijn verjaardag. Die ik al jaren niet meer gevierd heb trouwens, dus dit voelde zo goed!

Tijd voor mamaswap nummer 2. Het pakket van Meryem.

Ondanks dat ik wist dat hij van Meryem afkwam, had ik verder geen idee. Meryem had het pakket naar Stichting CliniClowns opgestuurd en deze namen contact op met mij, helemaal verbaasd. En dat was ik ook, want ik begreep het niet. Wie heeft per ongeluk haar pakket naar Stichting CliniClowns gestuurd? Was ik hetzelf? Had ik me vergist?

Maar nee hoor, het was Meryem 😉 Een rondje Nederland heeft dit pakket er op zitten. Van Texel naar Amersfoort en van Amersfoort naar Veendam.

Ook Meryem had er een kaartje in gedaan. En wat een ongelofelijke lieve woorden!

Ook Meryem had alle cadeaus mooi ingepakt, en er zat ook een cadeau in voor Elara. Ik dacht dat ik het niet meer had. Huilen huilen! Maar zo dankbaar! Elara was gek op LED lampjes welke van kleur veranderden en wij hebben ook allerlei lampjes welke wij dagelijks laten branden voor haar. Dat helpt ons de dag door komen. Het voelt fijn. Met seizoenen of feestdagen doe ik de lampjes ook altijd mee veranderen. Het werkt therapeutisch en staat prachtig in haar memory kast. Meryem heeft dit blijkbaar opgevangen want Elara kreeg een LED lampje in de vorm van een engel. En geloof het of niet Meryem, het lampje brand al sinds zondagmiddag. De batterij is nog steeds niet leeg.


Het totale pakket wat ik van Meryem ontving. Wat een superleuke en attente dingetjes. Op die rubberen eend na. Pepper moet er niets van hebben, maar Marley loopt er dehele dag mee, ik word er gek van. Haha dankjewel Meryem 😉

Ook Meryem stuurde ik een berichtje:

Lieve @meryemmetss, ontzettend bedankt voor je superlieve secret #mamaswap. Ik voel me ontzettend vereerd. Je lampje deed het hem. Elara hield zo ontzettend van lampjes die van kleur veranderden. Heb een flinke traan gelaten. Ontzettend bedankt! ❤❤

Ik ben echt mega verwend. Ik ben zo ontzettend dankbaar! Het is niet in woorden uit te drukken. Veel spulletjes gaan in de nieuwe memory kast van Elara, welke Erwin letterlijk op dit moment aan het kopen is.

Vrijdag zal de update plaats vinden met al jullie foto’s. Je kunt dus nog steeds foto’s delen, en ook zeker doen, de verzender wil zo graag weten wat je van haar pakket vond. Uploaden kan via de FB pagina van MamavanElara of gewoon even mailen. Dan neem ik alles vrijdag mee!

Liefs,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Natasja 17 februari 2016 at 13:05

  Wat ben je prachtig mooi verwend. En Elara en de hondjes ook! Erwin snoept vast wel mee van het lekkers en geniet vast mee van al het moois. Wat is het jullie gegund. En via deze kant een dik groot compliment voor de mama’s die jou verrast hebben. Toppers!

 • Reply Marlieke 17 februari 2016 at 14:26

  Wat ben jij ongelooflijk verwend! Kreeg zelfs zelf een klein brokje in mijn keel van al jouw cadeautjes. Je hebt het verdiend!

 • Reply Roxanne 21 februari 2016 at 17:15

  Verdiend!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top