LiefsvanElara.nl

Liefs van Elara, jouw online shopbestemming voor originele en unieke gepersonaliseerde items en meer!

Liefs van Elara is ontstaan door pure liefde voor mijn dochter Elara. Elara is geboren op 15 juni 2013 en overleden op 17 december 2014. Elara is nog geen 18 maanden oud geworden. Ondanks Elara ernstig ziek was, was haar overlijden vrij plotseling. Als moeder stroomt mijn hartje over met liefde welke ik nu niet meer kwijt kan. Om positief bezig te blijven, om Elara te blijven eren en te herdenken, kwam ik met het idee om haar naam te gebruiken in mijn bedrijfsnaam. Het werd Liefs van Elara, een lichte verbastering van Lichtjes voor Elara, welke als hashtag werd gebruikt op social media toen Elara kwam te overlijden. Elara was namelijk gek op lichtjes welke van kleur veranderden. Daar vanuit wilde ik waxinehouders gaan personaliseren. Omdat Elara zo gek was op lichtjes. Door Elara haar overlijden heb ik helaas de diagnose Post Traumatische Stress Stoornis gekregen, welke er voor zorgt dat ik voorlopig niet meer fulltime aan de slag kan. Om toch mijn dromen waar te kunnen maken besloot ik producten te gaan personaliseren vanuit huis. Vanuit daar groeit Liefs van Elara rustig aan steeds een stapje verder. Ik ben supertrots. Het houdt mij positief bezig en hierdoor kan ik verder met mijn rouwproces. Het rouwen om een kind gaat namelijk nooit meer weg en draag je elke dag mee. Hoe mooi is het dat ik haar overlijden in iets moois heb om kunnen zetten, mede door hoe Elara mij als moeder gevormd heeft. Door haar doorzettingsvermogen ben ik de persoon die ik vandaag de dag ben.

Liefs van Elara verkoopt allerlei grappige, hippe, troostvolle en lieve artikelen waaronder geboorteposters maar ook gepersonaliseerde kleding en accessoires. De stoerste, vrolijkste en meest attente cadeaus vind je online bij Liefs van Elara. Voor elke gelegenheid kun je bij ons shoppen. Heb je zelf een ontwerp in gedachte, of zie je iets van ons maar wil je het net iets anders, wij maken het graag voor je! Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld. Wil je niets missen en op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg ons dan via Facebook en/of Instagram!

Door bij Liefs van Elara te kopen help je én het goede doel, maar ook deze mama haar dromen waar te maken sinds het overlijden van haar dochter.

www.LiefsvanElara.nl

Back to top