Rot PAC

4 juni 2014 in Elara / x Onderzoeken/resultaten

Ik kan er zo boos om worden, maar er iets aan doen kan ik niet. Na een aantal uurtjes hormoon behandeling voor de botten via de PAC, zag Erwin ineens dat Elara haar hals/nek weer flink aan het opzwellen was. De PAC is nu al een aantal keer nagekeken door specialisten van de afdeling Oncologie en zij zeggen dat de PAC goed zit. Maar ook vandaag tijdens het aanprikken kregen zij geen bloed terug. Nu kan het zo zijn dat het slangetje van de PAC tegen de wand van de ader zit waardoor er geen bloed terug komt, maar waarom Elara haar nekje dan zo moet opzwellen? Niemand die het weet.

Morgen wordt er in overleg met een arts een foto gemaakt worden om te kijken hoe de PAC nu onder de huid zit. Elara heeft dit keer geen last van haar opgezwollen hals, maar leuk is anders. Ons kleine mupje met haar onderkinnetje.

De vraag is ook maar, waar gaat alle vloeistof heen als dit het effect is.

To be continued.
– See more at: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:99HSypg7vI4J:www.brand69.keurigonline50.nl/wordpress/author/admin/page/2/+&cd=2&hl=nl&ct=clnk&gl=nl#sthash.efQFGdpy.dpuf

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Back to top