Pracht plaatje

29 september 2013 in Elara

Vorige week, toen wij Elara haar sonde pleister en neusbril pleisters vervingen zei ik hardop tegen Erwin: “Jeetje, het neemt zoveel gezicht weg. Zouden er transparante pleisters bestaan?” We stonden helemaal niet stil bij wat ik zei tot Erwin ineens stopte en even liet bezinken wat ik zei. “Waarom zoek je niet op of dat bestaat?” En zo gezegd zo gedaan. Binnen no time kwam ik uit bij de transparante pleisters van Hansplast, Invisible Protection.

Hansaplast Invisible Protection pleisters zijn vrijwel onzichtbaar en zijn ideaal voor het bedekken van wondjes op zichtbare lichaamsdelen. Het ultradunne, elastische materiaal van polyurethaan is 100% transparant. De sterke kleefkracht houdt op alle lichaamsdelen, zelfs op lichaamsdelen met contouren. De pleisters zijn verkrijgbaar als losse pleisters in twee verschillende maten die de wond geheel afsluiten om besmetting te voorkomen.

Zou het wat zijn? Is het wel geschikt om haar neusbril en sonde goed stevig vast te houden?

De pleisters welke we altijd gebruikt hebben zijn helemaal niet zo sterk, plakken na een aantal dagen helemaal niet zo goed meer en als Elara een klein beetje kwijlt of belletjes blaast is de hele pleister vies en donkerbruin en dat is gewoon jammer in zo’n prachtig gezichtje. Maar nu hebben we de transparante pleisters geprobeerd en kijk eens wat een prachtig plaatje! De pleisters voelen inderdaad aan als een tweede huid en zijn waterbestendig. Het was de eerste keer dat we de pleisters hebben gebruikt en de volgende keer kunnen we ze nog beter plakken. Toen we klaar waren met alle pleisters heb ik even flink zitten huilen. Want daar is mijn meisje weer. Daar is haar mooi gezichtje weer.

Share This Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sharmayne 29 september 2013 at 08:16

  Dit lijkt gelijk een stuk minder erg! klinkt stom maar ik heb zelf 4 maand een sonde gehad tijdens mijn zwangerschap en die pleister vond ik echt verschikkelijk.

  Mooi bol toetje

 • Reply Roxanne 29 september 2013 at 12:39

  Kijk nou, daar is haar mooie gezichtje ­čÖé

 • Reply Lienberry 30 september 2013 at 00:50

  Wauw! Wat een super ontdekking!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top