Pieter Post

9 februari 2014 in Elara / Persoonlijk

Een tijd terug hebben Erwin en ik een oproep geplaatst op Facebook welke binnen 3 dagen bijna 10.000x gedeeld was. We waren opzoek naar omslag rompers in grotere maat dan 68. Vele berichten kwamen binnen, zelfs zoveel dat we in overleg met het ziekenhuis besloten het daar heen te laten sturen. Afgelopen dagen is er veel binnen gekomen en ik wilde jullie dan ook vertellen hoe of wat. Lees je mee?

We hebben ontzettend veel van maat 68 binnen gekregen. Omdat het zoveel is, hebben we inmiddels uitgepluist wat wij voor Elara kunnen gebruiken en wat niet. We hebben nu twee dozen voor met rompers en kledingsetjes voor andere kindjes in het Sophia Kinderziekenhuis. Alle kaartjes, briefjes en tekeningen welke in de pakketjes en enveloppen zaten hangen bij Elara in het ziekenhuis. Er zijn mensen persoonlijk langs geweest in het ziekenhuis en tot op de dag van vandaag krijg ik nog berichtjes van mensen welke nog iets willen opsturen. Dus mocht Elara het misschien niet dragen, dan komt het bij een andere papa of mama in het ziekenhuis terecht. Door mijn oproep worden vele ouders geholpen. En dat door jullie!

Wat mij het meest bij is gebleven is de doos welke op de foto staat aan het begin van dit blogje. Met deze dame heb ik contact gehad via facebook en zij vertelde mij dat zij met collega’s van de KLM eens op jacht ging. Toen we de doos ook binnen kregen wist ik precies hoe of wat. Er zat een prachtige tekening bij en heel veel speelgoed. Ook dit hebben we uitgezocht en wij kunnen hierdoor veel kindjes blij maken. Er zaten ook rompers bij uit Frankrijk. Korte mouw, maat 72 stond er op. Heel bijzonder, ze zitten als gegoten bij Elara. Heerlijk ruim, tussen maat 68 en 74 in, dus ze kan er nog in groeien. En wat zijn ze leuk! Een stuk of 7 zaten er bij, en elke net zo vrolijk als welke Elara aan heeft op de foto. Ontzettend bedankt!

Op dit moment hebben we dus dozen vol maat 68, welke we gaan uitdelen. Maat 74 hebben we 4 rompers van gekregen en als het goed is komt er binnen kort een doos met grote maat omslag rompers binnen uit Zweden!

Wat zijn we dankbaar. Maar ook omdat we andere ouders kunnen helpen. Nogmaals dank aan een ieder welke iets heeft of nog gaat opsturen. Het bekend zoveel!

Liefs,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Stephanie 9 februari 2014 at 19:26

  Wat een Superleuke Romper zeg! Staat haar goed! Heel fijn dat er zoveel binnenkomt! Voor Elara maar ook voor de andere kindjes op de ic!

 • Reply kelsey 9 februari 2014 at 19:55

  Jeetje wat doet het mij goed om dit te lezen.. Heb er echt geen woorden voor! Jullie verdienen dit ook zeker. En elara ziet er prachtig uit in haar romper!

 • Reply Roxanne 9 februari 2014 at 20:50

  Wauw, fijn dat er zoveel binnen komt en dat er naast Elara ook andere kindjes nog geholpen kunnen worden ­čÖé Superleuke romper ook die Elara op de foto aan heeft!

 • Reply Renate cocquyt 11 februari 2014 at 17:32

  Hoi lieve Elara, we zijn heel blij te lezen dat je er iets mee kunt. Oma woont in Frankrijk

 • Reply Renate cocquyt 11 februari 2014 at 18:02

  We vinden elara zo een lief, vrolijk meisje dus we dachten aan dito rompertjes voor haar

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top