Knuffel Toet voor een kind in het ziekenhuis

6 december 2015 in CliniClowns / Elara

Vele van jullie kennen mij als die mama die graag wat voor een ander doet. En dat klopt, ik voel me ontzettend goed als ik wat voor een ander kan doen en ik help waar mogelijk is. Zo komt er vanaf 12 december, 2 weken lang, elke dag een winactie online voor ouders van een ziek of overleden kind om zo een lichtpuntje te creëren tijdens de feestdagen. Veertien dagen lang mag ik in samenwerking met een aantal creatievelingen en een aantal webshopjes mooie (gepersonaliseerde) items weggeven. Denk aan een wolkenkussen, een gepersonaliseerde kerstbal, 2 portrettekeningen, het boek Lieve Juul, maar ook een gepersonaliseerde waxinehouder. Dat is lang niet het enige, want het zijn 2 weken aan winacties. Waanzinnig!

Toen Elara nog leefde en wij een oproepje plaatsten voor omslagrompers en deze massaal beantwoord werd kregen wij zo ongelofelijk veel kleding thuis dat we besloten deze uit te delen op de Intensive Care van het Sophia Kinderziekenhuis. Hierbij deden we ook te kleine kleding van Elara en konden wij andere ouders ook weer een stukje op weg helpen in die nare periode in het ziekenhuis.

Afgelopen nacht werd ik wakker en dacht ik aan alle Toet knuffels van Stichting CliniClowns welke hier thuis liggen. Sinds afgelopen week is ons thuis een Toet verkooppunt geworden en ineens bedacht ik me hoe ik hiermee aan de slag kon. En jij kunt me hier bij helpen.

Want hoe mooi zou het zijn als knuffel Toet beschikbaar werd voor kinderen in het ziekenhuis? Of het nu een sleutelhanger of de grote knuffel is, dat is toch iets moois? Een extraatje voor een ziek kind, ouders welke even overrompeld worden door een klein aardigheidje van een onbekende. Vandaar dat ik een nieuwe actie samen met jullie wil starten: Knuffel Toet voor een kind in het ziekenhuis.

Wil jij Knuffel Toet of de kleinere variant, de sleutelhanger doneren aan een ziek kind? Dan zorg ik er voor dat deze uitgedeeld worden in kinderziekenhuizen door Nederland.

Wil jij helpen en knuffel Toet doneren? Dan mag je voor knuffel Toet €7.50,- overmaken en/of voor de sleutelhanger €3.95,- op rekeningnummer NL38INGB0658022504 t.n.v. Elara Brandon te Rotterdam. o.v.v. Doneer een Toet.

Ik zal jullie geregeld op de hoogte houden hoeveel Toet-jes (hihi) er al gedoneerd zijn. Met deze actie verdien ik niks, de volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting CliniClowns. Zo slaan we twee vliegen in één klap, een geweldige knuffel voor een kind in het ziekenhuis en een donatie naar Stichting CliniClowns.

Klein weetje: Van de € 7.50 die een knuffel kost, gaat € 3.75 rechtstreeks naar CliniClowns. Van de andere € 3.75 worden productie, logistiek en BTW betaald. Van de € 3.95 die een sleutelhanger kost, gaat € 2 rechtstreeks naar CliniClowns. Van de andere € 1.95 worden productie, logistiek en BTW betaald.

Vanuit het diepst van mijn hart, ontzettend bedankt alvast.

Lieve groet,
Kimberley, De mama van Elara*

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Back to top