Je zal morgen maar jarig zijn…

14 juni 2014 in Elara / x Photochallenge

… en je eerste verjaardag vieren! De eerste verjaardag van jouw kind blijft een herinnering voor altijd. Het is immers de eerste en in ons geval vieren we dat het een extra mijlpaal is. We hebben het eerste jaar overleefd. We hebben kei en keihard geknokt, er is veel (te veel) gebeurd en we hebben een hoop nare, maar ook mooie momenten gehad.

We vieren de verjaardag bij mijn vader thuis. Ruimte, een tuin, een box voor Elara, fijne locatie dus de keuze was snel gemaakt. We zijn vanmorgen dan ook al naar mijn vader en zijn vrouw gegaan om alles klaar te zetten en de puntjes op de i te plaatsen.

Vanavond gaat Erwin de taart ophalen bij mijn oom en tante en morgenochtend vroeg opstaan zodat we de hapjes kunnen maken, Elara aan kunnen kleden en we met teveel stress weg hoeven. We hebben dan ook vandaag veel gedaan zodat we morgen rustig aan kunnen doen.

Decoratie, versieringen, drankjes, traktaties voor de kids, spelletjes, en alles om geld op te halen voor de CliniClowns staat klaar. Het hele huis stond op stelten maar het is gelukt.

Erwin heeft de opening van de 24 uurs race van Le Mans nog even gekeken en toen zijn we naar huis gegaan. We hebben Elara voor het eerst sinds ze in het ziekenhuis lag weer goed kunnen badderen, alle pleisters, slangetjes en kabels vervangen en ze is als een blok in slaap gevallen. Wat is het gek dat onze baby straks een dreumes is! Ik gebruik het woord baby nogal vaak als ik het heb over mijn dochter, maar dat is ze straks niet meer. Jeetje.

Op naar morgen. Zo nog de laatste hand aan de hapjes leggen, alle kleding klaar leggen en lekker “op tijd” naar bed. De wekker gaat namelijk erg vroeg, gezien ik Erwin nog wil verrassen met iets leuks voor vaderdag ­čÖé

Pa en Mar, bedankt alvast!

Morgen staan er twee blogjes gepland, kom je dan nog even terug? ­čÖé

Liefs,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply sandra 14 juni 2014 at 19:04

  ik wens jullie een heerlijke dag toe morgen met de kleine meid! geniet ervan, laat alles over je heen komen maar geniet!!!! Heel veel plezier!
  liefs <3

 • Reply Miranda 14 juni 2014 at 19:23

  Het ziet er op de foto al super leuk uit al die mooie roze ballonnen. Wij wensen jullie een super mooie 1e verjaardag !! En geniet ervan.

 • Reply Charlotte 14 juni 2014 at 22:22

  Een hele fijne verjaardag gewenst morgen! Wat een mooie foto van hoe ze ligt te slapen, ze ligt er echt uitgeteld bij.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top