Hoera! Missie geslaagd!

8 augustus 2014 in Elara / x Onderzoeken/resultaten / x Vooruitgang

Gisteren heeft Elara 4 uur lang de bisfosfonaten behandeling gehad, nadat afgelopen dinsdag de PAC opnieuw geplaatst was. Zowel de PAC plaatsing als de bisfosfonaten behandeling is goed gegaan. Wat zijn we ongelofelijk opgelucht!

Op de foto links zie je de naald van de PAC. Dat is het witte ronde dingetje. Het bloed er naast is oud bloed van de operatie, geen paniek 😉 Door het doorzichtige slangetje werd de medicatie gegeven.

Elara is inmiddels ook weer thuis en het gaat naar omstandigheden eigenlijk best goed. Tevens is haar medicatie aangepast, dit zorgt er voor dat we later op de dag pas hoeven te beginnen, ze minder op 1 dag krijgt en we eerder ’s avonds klaar zijn. Wat een verademing!

We moeten Elara haar temperatuur goed in de gaten houden, zowel de operatie als de botten behandeling hebben beide zo hun bijwerkingen. Nu houden we elke dag haar temperatuur al goed bij, dus voor ons geen extra werk. Ook één van de redenen dat Elara al vroeg naar huis mocht.

De hondjes zijn ook weer thuis en we gaan dit weekend lekker helemaal niks doen, op een wandeling na. We zijn net voor Elara een cadeautje wezen kopen en we hebben de Spin Ball van Tiny Love gekocht. Deze vond ze in het ziekenhuis al geweldig, dus na twee operaties in twee weken, dan verdien je zeker wel wat leuks. De speelbal van Tiny Love biedt stimulering voor meerdere zintuigen. De verschillende ‘partjes’ zijn in de kleuren van de regenboog om het vermogen om tussen verschillende kleuren te onderscheiden te ontwikkelen. Elara reageert ook goed op het geluid wat de Spin Ball maakt, mooi om te zien 🙂

Ja, wij gaan even heerlijk bijkomen. Dit waren twee laaaaange weken.

Share This Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply TasjDutchess 8 augustus 2014 at 14:51

  Wat een heeerlijk nieuws!!!
  Geniet ervan

  dikke kus!

 • Reply sandra 8 augustus 2014 at 14:58

  helemaal fijn! geniet lekker van elkaar, fijn weekend!

 • Reply Jorieke 8 augustus 2014 at 15:31

  Wat een mooi nieuws!
  Super! 😀 😀

  xxx

 • Reply Coralie 10 augustus 2014 at 10:03

  Oh, wat een fijn bericht om te lezen! Gelukkig dat de operatie goed is gegaan en de behandeling gestart is.
  Dik verdiend dat cadeautje

 • Reply Roxanne 17 augustus 2014 at 17:27

  Wat fijn dat het eindelijk allemaal goed gegaan is! 😀

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top