Elara’s derde ‘verjaardags’taart: Een ode aan Clown Ziep

21 juni 2016 in CliniClowns / Elara / Persoonlijk

13445234_10206931806713819_2918877030310503614_nDe CliniClowns betekende alles voor Elara en inmiddels betekend het voor mij ook ongelofelijk veel. Toen ik besloot om 4 weken vrij te houden zodat ik bij Circus CliniClowns in Dordrecht kon werken kwam ook ineens het idee naar voren welk thema Erwin en ik dit jaar voor Elara’s taart wilden.

Ik mailde mijn tante, welke al sinds mijn babyshower de taarten verzorgd en legde mijn idee uit. Samen maakten wij een afspraak en ik mocht de zondag voor Elara’s derde geboortedag de taart komen ophalen. Dit was na een dagje werken in het circus en door het circus was ik het helemaal vergeten. Ergens maar beter, want ik was enorm nerveus achteraf. In de auto zat ik maar te zenuwpezen. En waarom? Ik heb geen idee.

Eenmaal bij mijn tante aangekomen stond ik als een meisje van 4 te springen, alsof ik zelf mijn taart voor het eerst zag. Via social media had ik al twee kleine sneekpeaks gegeven, maar nu deel ik de taart volledig met jullie!


20160612_174621

Tadaaa! En lekker dat hij was! Ik had gevraagd of de tent van Circus Boemtata nagemaakt kon worden, omdat dat echt onze allermooiste dag met Elara was. Tevens wilde ik clown Ziep erbij hebben en gaf mijn tante al zijn herkenbare punten door. Vooral de kleding en zijn hoed moesten kloppen. Ook wilde ik Elara haar naam er weer in verwerkt hebben. Ik moest even een traantje van geluk laten, want de taart is ongelofelijk mooi geworden!

Door Clown Ziep ben ik bij Stichting CliniClowns na Elara haar overlijden terecht gekomen. Door zijn uitstraling, passie en lieve manier van omgang kreeg ik zoveel respect voor Hans, de man achter Clown Ziep, dat toen Elara nog leefde, ik al wist dat ik ooit bij de Stichting wilde werken. Toen ik hem ook weer tegen kwam bij Circus CliniClowns in Amsterdam vertelde ik hem dat ook en kreeg hij tranen in zijn ogen. Clown Ziep verdiende een ere plaatsje op Elara’s taart. We hebben Ziep bewaard en ook deze komt in Elara haar kast te staan als alles uitgehard is.

Dankjewel Ersilia voor de geweldige taart!

Share This Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Muriel 21 juni 2016 at 16:34

  Prachtige taart ter nagedachtenis aan een prachtieisje, ♡ Elara

 • Reply muriel 21 juni 2016 at 16:41

  Een prachtige taart omeen prachtig meisje bedoelde ik ♡Elara♡

 • Reply Anneleen 21 juni 2016 at 18:36

  Een prachtige taart voor een prachtige meid! <3

 • Reply Roxanne 21 juni 2016 at 23:03

  Prachtige taart

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top