Afspraak bij het kantoor van de Clini Clowns

26 mei 2014 in CliniClowns / Elara

Na een aantal daagjes wat misselijk te zijn geweest, en vooral veel spugen, knapte Elara vandaag weer goed op. En dat kwam mooi uit, want we hadden een afspraak in Amersfoort bij de Clini Clowns! We hadden geen idee wat we konden verwachten. We wisten wel dat we een gesprek hadden met de medewerkers van het bedrijf. De rest was voor ons één grote verrassing. We hebben echt een geweldige dag gehad, en zelfs flinke tranen gelaten, zo mooi.

Voor degene die het nog niet weten, de maand Juni staat in teken van Elara en de Clini Clowns. Dus wil je op de hoogte blijven, volg dan naast onze site en facebook, snel de Clini Clowns op Social Media!

http://twitter.com/CliniClowns
http://www.facebook.com/CliniClowns?fref=ts
http://www.cliniclowns.nl/

Wil je bijvoorbeeld weten wat voor leuks er op deze foto gebeurd? Dan zal je toch echt nog een paar daagjes moeten wachten 😉

Aan alle mensen van de Clini Clowns welke we vandaag ontmoet hebben, bedankt! Wat voelden we ons geliefd en wat een geweldig werk doen jullie!

Kim & Erwin

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Petra 26 mei 2014 at 17:11

  Ik vind de Clini Clowns een geweldig initiatief dus volg ze al op facebook. Ben benieuwd.

 • Reply Roxanne 31 mei 2014 at 00:14

  Ik ben gaan volgen, goed wat deze mensen doen! En natuurlijk ben ik ook benieuwd wat ze voor jullie en Elara kunnen doen 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top