Adres en uitleg over omslagrompers

29 januari 2014 in Elara / Persoonlijk

Lieve iedereen,

De afgelopen 24 uur is Elara haar site meer dan 10.000x bezocht, hebben we gemiddeld 30 mensen per minuut op de site en mijn facebook is ontploft. Ik doe mijn best om iedereen een berichtje te sturen! Inmiddels hebben wij van het Sophia Kinderziekenhuis toestemming gekregen om de post voor Elara daar naar toe te laten sturen. Lees snel verder!

Brief en pakketpost mag gestuurd worden naar:

Het Sophia Kinderziekenhuis
T.a.v. Elara Brandon (ICK3)
Dr. Molewaterplein 60
3015 GJ  Rotterdam

Omdat we ons maar al te goed beseffen dat hoe goed iedereen het ook bedoeld, het is nog maar afwachten is of we ook daadwerkelijk de omslagrompers vinden. We krijgen vaak de vraag wat het verschil is.

10-9506-01Omslagrompers/overslagrompers zijn rompers die niet over het hoofd gaan. Maar aan als een soort jas als het ware. Al sinds Elara haar geboorte een uitkomst, omdat ze eigenlijk altijd wel toeters en bellen in haar gezicht heeft gehad. Tevens kan zij niet rechtop zitten of haar hoofdje al optillen, dus over haar hoofdje, met op dit moment een beademingsslang op haar gezicht, is een ramp.

Zelfs toen Elara ‘alleen’ een neusbril had vonden wij het heel naar om haar in allerlei bochten te moeten wringen om een normale romper aan te krijgen. Zelf vindt Elara het ook afschuwelijk. Sommige normale rompers zijn zo stretchy dat we ze via onder (dus over haar beentjes eerst) aankrijgen, maar het is zo’n gepiel, dat ieder zijn voorkeur uitgaat naar de omslag rompers. Nu Elara ook weer in het ziekenhuis ligt en ze vaak koorts heeft, is ze zo aan en uit gekleed. Ze zijn voor ons gewoon ideaal.

In het filmpje hadden we het al uitgelegd, de oproep was om te kijken of mensen misschien nog deze rompers in de aanbieding hadden. Elara gaat nu naar maat 68 en een maatje groter is in de winkels amper tot niet te vinden, daarvoor moet je geluk hebben. We weten dat C&A tot en met 68 gaat en de H&M verkoopt af en toe deze rompers tot en met maat 74. Bonprix verkoopt ze zelden, maar deze gaan tot maat 92 uit mijn hoofd. Helaas zijn we die mis gelopen. Af en toe vinden we een webwinkeltje welke ze omslagrompers verkopen, maar ze zijn daar per stuk best duur.

We hebben ontzettend veel reacties binnen gekregen en zijn ook heel erg dankbaar dat het Sophia Kinderziekenhuis ons er mee wilt helpen. Mochten wij van bepaalde dingen geen gebruik maken, dan gaat het via ons ook weer naar mensen welke het nodig hebben. Het is niet zo dat we het dan weggooien of verkopen. Absoluut niet! We hebben met veel ouders in het ziekenhuis contact, wie weet wat wij weer voor hen kunnen betekenen.

We hebben ook de vraag gehad wat we nog meer kunnen gebruiken. Omslag vestjes, omslag truitjes zijn ook welkom. Vanaf maat 68 tot zo groot mogelijk. Broeken welke een zachte stof hebben zijn ook heel erg welkom. Het liefst ook met een zachte rand bij de buik, vanwege een vergrote lever. (Tricot) Pyjama’s zijn ook heel fijn. Sokjes zijn welkom. Elara kan zelf nog niet zitten en ligt dehele dag, misschien heeft iemand daar iets voor. We zijn ook op zoek naar een schommelstoel, welke niet heel erg voor gevormd is. Speelgoed is natuurlijk altijd leuk, maar we zijn opzoek naar speelgoed wat haar uitdaagt. Ze kan nog niet goed grijpen door afwijkingen in haar handen, dus willen we haar mentaal stimuleren. Maar niet alleen kleding of speelgoed is welkom, een kaartje vinden we al helemaal geweldig of een berichtje op Elara haar site. Tips, advies, noem maar op. Graag. Heel graag.

En weer vanuit ons hart, willen we iedereen ongelofelijk bedanken. Wat er door mijn oproep gekomen is, is onbeschrijfelijk. Dank. Duizend maal dank.

Lieve groet,
Kimberley

Share This Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Marjolijn 29 januari 2014 at 17:13

  Ik leef met jullie mee, Elara is een mooie naam en ook een mooi kindje, kreeg kippenvel en viel af en toe een traantje, wat jullie allemaal doen om jullie aanwezigheid in het ziekenhuis en de liefde die ze krijgt. Heb al jullie filmkes en foto’s bekeken.

 • Reply Barbara 29 januari 2014 at 17:23

  Hallo,
  Voor mijn zoontje heb ik onlangs rompertjes met over/omslag gekocht maat 92/98 via La Redoute. Af en toe hebben ze goed afprijzingen van collectie van vorige jaren. Ik wens jullie heel veel succes met deze moeilijke uitdaging! Jullie liefde voor elkaar is daar al een grote stap in!!

 • Reply Debby 29 januari 2014 at 17:53

  Weet niet of je kennissen hebt die binnenkort naar Frankrijk gaan want daar verkopen ze de overslag rompers zelfs in de supermarkt. Misschien ook België? Succes met alles!

 • Reply patricia 29 januari 2014 at 18:57

  Warom koop je geen hempjes doen mijn dochtje bratwond hat heb ik hebjes gekogt met bij pasen onder broekje die kunje vija haar beentjes doen als je maatje groodwr neemd is dat veel makluker groetjes patricia

 • Reply marjolein klok 29 januari 2014 at 20:43

  Helaas heb ik geen rompers voor jullie meisje. Ik zag dat je via kiaba.nl 5 rompers voor 11 euro samen in huis hebt.
  Wel zal ik een leuk overslag tuniekje opsturen. Rood met witte stippen!

 • Reply Eline 29 januari 2014 at 21:01

  Stuur van de week nog een pyjama op met omslagtruitje!

 • Reply Karin 29 januari 2014 at 21:21

  Ook ik ga overslag rompers en overslag shirtjes naar jullie sturen!

 • Reply alie 29 januari 2014 at 21:37

  Vanavond jullie post ontvangen en gekeken op jullie site. Zelf moeder van een autistische jonge dame ( inmiddels is ze 30 jaar, dus geen kind meer). Ooit zelf een oproepje in Libelle gezet, bedolven zijn we onder de speciale knuffels die wij voor haar veiligheid, zij voelde zich er erg veilig mee, nodig hadden. Wens jullie oprecht het zelfde toe. Want jullie zijn pracht mensen en hebben een prachtige dochter. Ik bid voor jullie, zo ondersteun ik jullie. liefs Alie

 • Reply cinthia 29 januari 2014 at 22:22

  Wat hebben jullie een prachtige dochter! En wat is zei ijzer sterk! Ik wens jullie heel veel sterkte!

 • Reply ria 29 januari 2014 at 22:30

  ik heb nog een 2 mooie overslag pyama’s welke ook als gewone kleertjes gedragen kunnen worden. Ook nog overslagrompers. ik zal naar broekjes etc kijken.

 • Reply sarina 29 januari 2014 at 22:32

  Me hart werd geraakt ga gelijk opzoek en stuur deze spullen op

 • Reply Kim 29 januari 2014 at 22:51

  Wat gaat mij dit aan het hart! Zelf 3 maanden geleden moeder van een gezonde dochter geworden. Mijn dochter draagt nu (pas) maat 56, maar ik ga morgen meteen naar de winkel. Ik ben blij, dat ik met een kleine aankoop, jullie een beetje kan helpen. Ik wens jullie heel veel sterkte met jullie mooie meisje..!

 • Reply Noëlle 29 januari 2014 at 23:12

  Via FB onder de indruk van jullie en jullie lieve kleine meid! Heel veel sterkte en alle goeds toegewenst uit Monster.

 • Reply Nicole Bardis 29 januari 2014 at 23:48

  Jullie ‘probleem’ vd overslagrompers ken ik helaas door een soortgelijke situatie. Onze jongste zoon is van maart 2013 en heeft nog steeds een neusmaagsonde. In het begin had hij ook meer toeters en bellen. Morgen ga ik kijken welke maat ik heb voor Elara(mooie naam; mooi prinsesje). Ik heb er nooit aan gedacht om een oproep te plaatsen: slim van jullie en terecht!!!! Heel veel sterkte met alles! Groetjes, Nicole

 • Reply Denise 30 januari 2014 at 09:58

  Als zelf pas mama zijnde zit ik dit bericht met de rillingen over mn lijf te schrijven, wat erg voor jullie meisje, en dan ook nog eens zo moeilijk aan kleertjes te kunnen komen! Ik ga strax meteen hier kijken of ik wat kan vinden! Heel veel sterkte!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top