11 maanden oud!

15 mei 2014 in Elara / Persoonlijk

Van Hoera Een Meisje versieringen, naar Welkom Thuis slingers, naar Hoera 1 jaar decoratie. Waar blijft de tijd. Elara is vandaag 11 maanden oud en over precies één maand vieren we haar eerste verjaardag. De uitnodigen zijn binnen, deze gaan maandag op de post (jaja, oldskool!) en we hopen op zo’n 30 gasten verspreid over de dag. We vieren het op 15 juni in twee delen. De voorbereidingen zijn al in volle gang!

Op dat punt ben ik een hele creatieve mama. Ik heb al sinds jongs af aan gehoopt op een kindje welke in de zomer geboren zou worden. Ik ben zelf op 2e kerstdag jarig, en ik vond verjaardagen van vriendinnetjes in de zomer veel leuker dan mijn eigen verjaardag. Het is toch geweldig om lekker buiten je verjaardag te vieren, met (hopelijk dit jaar) mooi weer, lekker koekhappen, waterspelletjes, noem maar op? Dus toen ik erachter kwam dat ik zwanger was en de berekening maakte heb ik een extra sprongetje gemaakt. De uitgerekende datum was 2 juli, dus ik kon mijn geluk niet op. Elara is uiteindelijk geboren op 15 juni en dit vind ik nog leuker. Als ze straks ouder is kan ik niet wachten om leuke feestjes te geven. Benieuwd wat wij geplanned hebben? Lees dan snel verder!

De taart is inmiddels besteld, en het meeste qua decoraties en hapjes wil ik zelf doen. Ik ben dus ook al begonnen met alles voorbereiden. Als alles goed gaat wordt 2 juni Elara haar (rol)stoel geleverd, welke ik voor 15 juni wil ga op pimpen samen met de nieuwe kinderwagen. Er moet natuurlijk wel een verjaardagsstoel zijn! Erwin en ik willen een kleine ballonnenboog maken, de hapjes passen bij Elara (denk aan hapjes in de vorm van een maantje, of Nijntje) en alles wordt lekker roze. Ik hou er zo van!

Ik ga niet teveel verklappen, maar wat ik wel graag wil vertellen is dat we op de dag zelf gaan collecteren voor de Clini Clowns. Zoals ik al eerder vertelde gaan wij samen met de Clini Clowns een heel speciaal project aan welke dehele maand juni zal zijn. Ha, weer een geheimpje verklapt. Spannend he 😉 We gaan dan ook aan onze gasten vragen of ze een kleine bijdrage willen leveren. Ik snap goed dat niet iedereen donateur kan worden in deze tijd, maar een euro a 5 of 10 moet toch wel te missen zijn voor dit geweldige goede doel waar Elara nog vaak mee te maken zal krijgen. Dehele maand juni zal ook een speciale maand zijn op deze website. Er komen veel artikels online, en we willen dehele maand juni zoveel mogelijk geld en nieuwe donateurs ophalen voor de Clini Clowns. Om het allemaal nog leuker te maken zullen wij een grote winactie opstellen voor degene die 10 of meer euro zullen doneren aan deze stichting. Ha, nog een geheimpie verklapt! Binnenkort vertel ik weer iets meer.

Omdat ik zo’n creatieve mama ben, heb ik ook Elara haar outfit zelf samen gesteld. Ik heb totaal drie shirtjes, waarvan ik er 2 zelf ontworpen heb. En een shirtje welke al bedrukt was, voor back up 😛

We vieren Elara haar verjaardag bij mijn vader thuis. Ondanks mijn babyshower met 25 man in ons huis te doen was, heb ik voor ruimte gekozen bij mijn vader thuis. En we hopen op mooi weer, dus dan kunnen we ook een deel in de tuin doen. We vieren de eerste helft voor familie van 11 uur tot 13 uur en de tweede helft met vrienden van 14 uur tot 16 uur. We hebben een duidelijke keuze gemaakt met wie we uitnodigen. We hebben gekeken naar afgelopen jaar. Elara haar verjaardag is namelijk niet alleen het feit dat ze 1 wordt, maar het is voor ons een mijlpaal in de zin van dat we het eerste jaar ‘overleefd’ hebben. Extra feest dus. We kunnen niet iedereen uitnodigen op die dag, en we hebben dus echt een lijstje gemaakt wie er op haar verjaardag bij hoort te zijn. Wie ons gesteund heeft, op wat voor manier dan ook.

Veel van de mensen welke we uitnodigen bezoeken onze site, en ik zou graag nog even onder de aandacht willen brengen dat niet ieder cadeautje geschikt is voor Elara. Vaak zijn cadeau’s voor kindjes welke één jaar worden voor kindjes welke kunnen zitten, staan/lopen. Elara heeft wel het niveau van een één jarige maar we hebben dus heel eerlijk niets aan zulke cadeaus. Het zou zonde zijn als we het weer weg moeten geven of verkopen. Natuurlijk willen we een gegeven paard niet in de bek kijken, maar op het verlanglijstje voor Elara hebben we cadeau tips neer gezet waar we wel wat mee kunnen. Voor elke portemonnee. Bovenaan staat ook dat wanneer onze visite hier geen tijd/zin in hebben, we liever een centje hebben voor haar spaarrekening. Hier hebben wij veel meer aan, dan een cadeau welke niet geschikt is voor haar.

De maand juni staat dus vol met verassingen. Het project met de Clini Clowns is deels ook een verrassing voor ons, wij hebben mooie verrassingen voor onze bezoekers en ons mopje wordt een grote meid. Juni gaat een super drukke, maar geweldige maand worden!

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stephanie 15 mei 2014 at 11:57

  Wat een heerlijk positief bericht zeg! Leuk om te lezen dat je lekker in je vel zit en aan het genieten bent van al wat komen gaat!
  Elara verdiend een geweldige eerste verjaardag en dat moet voor jullie ook 1 groot feest gaan worden!
  Ik hoop dat het een prachtige dag zal zijn met veel zon!
  Geniet van alle voorbereidingen meis!
  Liefs

 • Reply helma 15 mei 2014 at 18:32

  Wat ben je toch een geweldige moeder wees trots op jezelf! Haar eerste verjaardag heel bijzonder geniet van deze dag met je familie en vrienden..

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Back to top