Chaos in mijn hoofd

8 februari 2016 in Dagboek: Lieve Elara

Lieve Elara,

Het is alweer een tijdje geleden dat mama aan jou schreef en dat heeft een rede. Mama haar hoofd is chaotisch en mama zit slecht in haar vel. Het gaat wel goed met mama hoor, maar ook weer niet. Het lukt mama nog niet goed met aan zichzelf werken, het gezonder eten en sporten en dat zit mama heel erg dwars. Zeker met de Rode Neuzen Run op komst in Mei.

Mama heeft vorige week ook een ontzettend nare droom gehad over dat papa kwam te overlijden en sindsdien heeft mama bijna elke dag een paniekaanval.

Mama weet niet zo goed welke kant en welk pad zij op moet en in dat chaotische hoofd helpt dat niet. Op dit soort momenten mis ik je zo ontzettend lieverd. Je liet mama altijd zien dat ze samen met jou alles letterlijk per minuut moest aankijken en door de chaos in mama haar hoofd vergeet ze dat. Alsof het niet wil lukken. En dat neem ik mijzelf kwalijk. Genoeg mensen die zeggen dat ik dat niet moet doen, maar daar heeft mama geen boodschap aan. Dat neemt het gevoel niet weg wat ik nu heb.

Liefje, ik hou zoooveel van jou. De wereld was een stuk mooier met jou.

xxx

Share This Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anneleen 13 februari 2016 at 19:59

    Ik hoop dat de chaos snel verdwijnt. Hopelijk kan Elara je vanaf haar sterretje helpen om alles wat meer op een rijtje te zetten… Knuffel!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

    Back to top